Wilt u graag sieraden verkopen in Doetinchem?

Wij hebben onlangs het huis van mijn moeder leeg moeten halen omdat zij een tijdje geleden is overleden. Mijn moeder had heel veel spullen en het was voor ons dan ook een heel karwei om alles in goede banen te leiden. Het is namelijk zo dat je niet alleen de spullen uit het huis moet halen, maar je moet er ook voor zorgen dat al deze spullen vervolgens weer ergens naartoe gebracht kunnen worden. Wij hebben daarom gekeken hoe wij voor alles een geschikte oplossing konden vinden. Een van de dingen die wij moesten doen, was sieraden verkopen in Doetinchem. Het was namelijk zo dat mijn moeder heel veel juwelen en dergelijke had en deze hoefden wij als kinderen niet omdat wij ze niet mooi vonden. Wij wisten echter wel dat ze geld waard waren en dus hebben wij gekeken waar wij deze sieraden verkopen konden in Doetinchem. Wij wonen namelijk in deze plaats en dan zou het voor ons handig zijn als wij onze sieraden verkopen konden in Doetinchem. Wij hebben daarom her en der even gevraagd waar wij een goede prijs voor onze spullen zouden kunnen krijgen en zo kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van Juwelier de Tijd. Deze juwelier kan je helpen wanneer je sieraden verkopen wilt in Doetinchem. Voor ons was dit bedrijf een schot in de roos omdat wij uiteindelijk heel goede zaken met hen hebben kunnen doen. Wij gingen namelijk hier onze sieraden verkopen in Doetinchem en dat is ons heel erg goed bevallen. Mocht u daarom ook nog iets van waarde hebben liggen, dan kan ik u aanraden om het hier aan te bieden want ik weet zeker dat u er hier een heel goede prijs voor krijgt. 

Wij konden hier onze sieraden verkopen in Doetinchem

Toen wij eenmaal met de mensen van JuwelierdeTijd.nl in gesprek gingen over onze wens om sieraden te verkopen in Doetinchem, hebben zij ons heel goed voorgelicht over de gang van zaken. Wij moesten namelijk eerst een taxatierapport laten maken zodat duidelijk was wat de waarde van de sieraden was. Als dit eenmaal in kannen en kruiken was, konden wij onze sieraden verkopen in Doetinchem. Wij hebben de sieraden daarom door deze expert laten taxeren en wij waren blij verrast om te horen dat wij een behoorlijk bedrag voor het sieraden verkopen in Doetinchem konden krijgen. Dat was een flinke meevaller. Wij hebben vervolgens de procedures afgerond en inmiddels hebben wij het geld al op onze rekening. Dat ging sneller dan wij hadden durven wensen. 

Wij zijn dik tevreden

Wij zijn zeer te spreken over de goede service van deze juwelier en wij zouden iedereen aanraden om hier ook zaken te komen doen. Hier kunt u namelijk:

  • Heel snel terecht wanneer u iets wilt verkopen 
  • Altijd rekenen op een goede prijs voor uw sieraden 
  • Uw geld op heel korte termijn in ontvangst nemen 

Meer weten over de mogelijkheden? Surf dan ook nog even naar de site van deze juwelier. U zult zien dat zij op hun pagina meer tekst en uitleg geven over hun manier van werken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn