Kunststof voorraadkisten via Boxpall

boxpall is een bedrijf welke zich voornamelijk specialiseert in kunststof voorraadkisten. Hierbij kunt u denken aan kunststof fruitkisten en kunststof bakken, maar ook aan kunststof opbergsystemen zoals kunststof pallets, palletboxen en diverse gerelateerde accessoires. Het bedrijf is gevestigd in Gorssel. Gorssel ligt zo’n tien kilometer van Deventer. Behalve Deventer en omstreken levert boxpall haar producten ook in de rest van Nederland en zelfs in België en Luxemburg.

Producten

Behalve de kunststof voorraadkisten zijn er ook verschillende andere soorten kratten en opbergystemen die boxpall aanbiedt. Hieronder worden de verschillende mogelijkheden toegelicht.

 • Kunststof voorraadbakken

  Voorraadbakken zijn bakken of kisten welke gebruikt kunnen worden voor het opbergen van diverse producten. Bij de kunststof voorraadbakken van boxpall is er keuze uit talloze kunststof voorraadkisten- of bakken. Er zijn verschillende formaten voorraadbakken en er is zelfs de keuze tussen wel of niet-afsluitafbare, wel of niet inklapbare en wel of niet stapelbare kratten en normale kratten. Tevens zijn de kratten in verschillende kleuren leverbaar: grijs, groen, zwart, geel en rood.

 • Palletboxen

  Palletboxen zijn grote opbergbakken die stapelbaar zijn. Palletboxen hebben zo’n constructie dat ze in verband met het gewicht met een heftruck verplaatst kunnen worden. boxpall levert een drietal verschillende palletboxen. Palletboxen voor fruit, inklapbare palletboxen en de standaard palletboxen. De inhoud van de verschillende kisten varieert tussen de 240 en de 1000 liter. De kunststof voorraadkisten zijn leverbaar in de kleuren grijs en groen.

 • Kunststof pallets

  Van vroeger zijn pallets bekend als houten producten. Tegenwoordig is duurzaamheid belangrijk en zijn er ook vele kunststof pallets verkrijgbaar. De pallets die boxpall aanbiedt zijn zwart en zijn in verschillende gewichtsklassen te verkrijgen. Er is de keuze tussen light, medium en heavy pallets. Voor elke categorie zijn er verschillende formaten verkrijgbaar, zodat er altijd de juiste tussen zit.

 • Hygieneboxen

  Behalve kratten voor het opbergen van voorraden of andere producten levert boxpall ook hygiëneboxen. Hygiëneboxen zijn kunststof bakken welke uitermate geschikt zijn voor ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en toiletten. De inhoud van de boxen verschilt per variant en ligt tussen de 200 en 1400 liter.

 • Accessoires

  Voor het gebruik van de verschillende opbergartikelen zijn en aantal accessoires vaak onmisbaar. Denk hierbij aan dolly’s, vakverdelingen, etikethouders en deksels. Deze zijn ook verkrijgbaar bij boxpall.

Nieuw in het assortiment

Voor in de voedingsmiddelenindustrie is sinds kort een dubbelwandige buggy in het assortiment opgenomen. Het opbergsysteem is gesloten en op wielen. Het heeft een formaat van 82 x 72 x 70 cm. Behalve de blauwe variant die op de website staat aangegeven, zijn deze kunststof voorraadkisten op wielen ook in andere kleuren te verkrijgen.Het gewicht van de kist is 22 kilogram en de kist heeft een inhoud van 200 liter.

Eigen ervaring

Afgelopen winter ben ik op een beurs geweest waar ik aanraking kwam met de kunststof voorraadkisten van boxpall. Ik had er nog niet eerder van gehoord, dus ik was verrast een bedrijf met zo’n groot aanbod aan boxen tegen te komen. Voor mijn eigen bedrijf ben ik al een tijdje op zoek naar een degelijke opbergboxen voor al mijn koopwaar. Ik had meteen een goeie click met de verkoper en kon meteen een afspraak maken om eens langs te komen om alle modellen te bekijken. Uiteindelijk heb ik voor een goede prijs een twintigtal kunststof voorraadkisten aangeschaft, welke ook nog eens thuis geleverd werden. Kortom; ik ben tevreden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn