Wij zijn de hypotheekadviseur die u nodig heeft

Als u een huis wilt kopen, is het aan te raden om goed te informeren naar de mogelijkheden die u heeft om een goede hypotheek af te sluiten. Wanneer u dit namelijk verstandig doet, kunt u al snel vele duizenden euro’s besparen. Wij willen u daarom graag vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn een onafhankelijke hypotheekadviseur en wij helpen u graag bij het maken van een keus als u op zoek bent naar een goede hypotheek. Wij hebben meer dan zestig vestigingen in het hele land waardoor u er zeker van kunt zijn dat u ons als hypotheekadviseur altijd bij u in de buurt kunt vinden. Mocht u daarom graag met een goede hypotheekadviseur in zee willen gaan, kom dan een keer kijken op onze site waar u de voor u dichtstbijzijnde hypotheekadviseur kunt vinden. U kunt vervolgens even contact met deze vestiging opnemen en dan kunt u geheel vrijblijvend een keer met onze hypotheekadviseur in gesprek gaan. Wij zullen u dan vertellen welke mogelijkheden u allemaal heeft en waar u het meeste geld kunt besparen. Toch willen wij als hypotheekadviseur ook meteen opmerken dat u niet alleen moet kijken naar waar u voordelig geholpen kunt worden. Wij kunnen namelijk advies geven over wat in uw geval het beste is om te kiezen. Wij geven als hypotheekadviseur altijd onafhankelijk advies. Dat wil zeggen dat u niet bang hoeft te zijn dat wij u zullen aansporen om een hypotheek af te sluiten bij een specifieke bank of hypotheekverstrekker. Wij zorgen ervoor dat u goed geholpen wordt, zonder dat u achteraf een addertje onder het gras vindt. Wij kunnen ervoor zorgen dat u de woning kunt kopen die u op het oog had. Wilt u weten hoe wij dit kunnen realiseren, kom dan snel een keer naar onze site. Het adres van onze site is VanBruggen.nl.

Als hypotheekadviseur stellen wij uw belangen altijd voorop

Wij vinden het altijd leuk om met u te puzzelen over hoe u uw droomwoning kunt financieren. Wij doen daarbij altijd ons best om de hypotheek voor u te kiezen die voor u het meest voordelig is. Wilt u graag een lineaire hypotheek afsluiten? Of gaat u voor een annuïteitenhypotheek? Weet u niet wat het verschil is tussen deze twee hypotheeksoorten? Kom dan een keer een gesprek aanvragen met ons als hypotheekadviseur. Wij zorgen er graag voor dat u weet wat u kan verwachten. Ook kunnen wij u laten zien hoeveel geld u waarschijnlijk kunt lenen. Wij willen u daarom ook vragen om al uw papieren mee te nemen naar ons kantoor. Als hypotheekadviseur zullen wij dan bekijken wat uw inkomsten zijn en wat uw wensen zijn. Als deze met elkaar in balans zijn, kunt u bij ons als hypotheekadviseur altijd een goed hypotheekadvies krijgen. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen want hier kunt u zien hoe u een afspraak met ons kunt inplannen. Het adres van onze site is VanBruggen.nl.

U kunt meer lenen dan u denkt

Wanneer u de huizenmarkt bekijkt, kunt u al snel neerslachtig worden omdat het lijkt dat u nooit voldoende geld kunt lenen. Het is daarom goed om te weten dat wanneer u goed advies inwint, u waarschijnlijk veel meer kunt lenen dan u voor mogelijk hield. Kortom:

  • wij geven u graag grondig advies
  • wij zorgen dat u een gunstige hypotheek kunt afsluiten
  • wij geven altijd onafhankelijk advies

Plan vandaag nog een vrijblijvende en gratis eerste afspraak met ons in. U kunt dit doen via onze site VanBruggen.nl.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn