Ik vond een Taxi naar De Lier

Omdat ik een student ben, die nog thuis woont bij zijn ouders in De Lier, is het soms behoorlijk lastig om ’s avonds uit Delft terug naar huis te komen als ik zin heb om wat langer door te halen. Ik ben dan ook vaak aangewezen op een slaapplek bij vrienden of ’s ochtends een van de eerste bussen terug naar huis, omdat het openbaar vervoer ’s nachts niet naar mijn huis gaat. Daarom heb ik al vaker een taxi naar De Lier gezocht als ik uit ging, maar heel vaak vroegen die taxichauffeurs echt ontzettend veel geld. Ik ben student dus heb niet veel geld om aan een taxi te besteden. Via vrienden werd ik doorverwezen naar Delft.Taxi, een bedrijf dat dus wel voor een goede prijs een taxi naar De Lier laat rijden. Op hun website delft.taxi staat al veel informatie, dus daar ben ik direct even gaan kijken. Het blijkt dat dit bedrijf al sinds 2009 een taxi in De Lier laat rijden, ik had dit echt graag eerder willen weten. Dat had mij vele avonden van logeren bij anderen bespaard.

Waarom deze Taxi naar De Lier?

Zoals ik al zei, ben ik natuurlijk student dus een taxi naar De Lier loopt vaak enorm op in de kosten. Bij deze Delft.Taxi is er echter gelukkig wel een goed tarief om heen en terug naar of van Delft te komen. Zeker als ik samen met nog een paar vrienden uit de regio een taxi naar De Lier neem. We kunnen de kosten verdelen en uiteindelijk is het dan nog goedkoper om zo te reizen dan met het openbaar vervoer. Daarmee adverteert dit bedrijf trouwens ook al op hun website: vaak zijn ze veel sneller en goedkoper dan het openbaar vervoer. Dus vandaar dat ik altijd met deze taxi naar De Lier terug zou willen gaan. Wat ik verder trouwens ook een groot voordeel vind, is dat je niet per se contant hoeft te betalen in de taxi, maar dat je ook met je pinpas kan betalen. Ik heb heel vaak geen contant geld bij me, dus voor mij is dit ideaal. Verder kan je ook al van tevoren betalen als je online een taxi bestelt dus dat is ook ontzettend handig.

Extra voordelen

Sowieso vind ik de website www.delft.taxi/taxi-de-lier/ ontzettend makkelijk in gebruik. Alles wordt heel duidelijk vermeld en er staat zelfs een beetje achtergrondinformatie op over het taxibedrijf. Verder kan je gemakkelijk een taxi reserveren of contact opnemen. Niet alleen per mail, maar ook via de telefoon. Er staat namelijk direct al onder de pagina een mobiel telefoonnummer die je kan bereiken. Bovendien rijdt de Delft.Taxi ook nog naar andere plaatsen in de omgeving Zuid-Holland. Bijvoorbeeld:

  • Naaldwijk
  • Monster
  • Delft

Ontzettend handig dus als je een taxi nodig hebt naar een van deze plekken vanuit de stad. Verder gebruiken ze in de taxi naar De Lier een goed up-to-date GPS systeem, waardoor de routes makkelijk gevonden kunnen worden. Dat is vooral in mijn situatie handig, want ik woon op een plaats die normaal heel moeilijk gevonden kan worden. De chauffeur die ik heb gehad, was trouwens heel erg vriendelijk. We hebben leuk gesproken tijdens de rit en ik voelde me erg op mijn gemak. Ook mijn vrienden konden het de keer erna goed met hem vinden, dus daar ben ik heel blij mee. We gaan sowieso binnenkort weer gebruik maken van deze taxi, we hebben zelfs al een datum staan waarop we de taxi hebben gereserveerd. Voor iedereen die ook een taxi zoekt naar De Lier bijvoorbeeld, dan raad ik dit bedrijf Delft.Taxi van harte aan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn