Wij hebben het vve onderhoud uitbesteed

Wij wonen met twintig gezinnen in een groot gebouw en wij hebben al zo lang wij met elkaar in dat pand wonen, ruzie over het onderhoud van het pand. Toen wij dit pand betrokken was er namelijk een regel dat iedereen bij tijd en wijle een deel van het pand zou schoonmaken. Dat klonk in theorie allemaal heel ideaal, maar in praktijk kwam er eigenlijk helemaal niets van terecht. Het was namelijk altijd wel zo dat iemand druk was, of de eisen van de een kwamen niet overeen met de resultaten van de ander. Dat zorgde al heel snel voor een zeer grimmige sfeer in ons gebouw en daarom heb ik een oplossing bedacht. Ik heb namelijk een vereniging van eigenaren opgezet en deze heb ik allerlei taken toebedeeld. Een van de belangrijkste taak was het schoonhouden van de algemene ruimtes. Omdat niemand bereid was om dit op zich te nemen, hebben wij het vve onderhoud overgedragen aan een bedrijf. Dit was een van de beste beslissingen die wij hadden kunnen maken want sinds wij het vve onderhoud hebben uitbesteed, is de sfeer in ons pand vele malen beter. Genoeg reden dus om wat meer te vertellen over hoe wij het vve onderhoud gingen overdragen aan een bedrijf. Het is denk ik namelijk heel belangrijk welk bedrijf je hiervoor vraagt. Als je namelijk met een heel duur bedrijf in zee gaat, zal dat niet in dank worden afgenomen door de mensen van de vereniging. Ga je echter met een heel goedkoop bedrijf in zee voor het vve onderhoud, dan loop je het risico dat je ook geen enkele kwaliteit mag verwachten. Genoeg reden dus om goed onderzoek te gaan doen naar de mogelijkheden die er allemaal waren om een professioneel bedrijf in de arm te nemen. Op deze wijze kwamen wij voor ons vve onderhoud terecht bij de mensen van B-Cleanservice. Deze mensen waren meteen bereid om het vve onderhoud van ons over te nemen.

B-Cleanservice.nl voert voor ons naar alle tevredenheid het vve onderhoud uit

Wij wilden het vve onderhoud graag aan een professioneel bedrijf uitbesteden. Wij vonden het namelijk belangrijk dat onze ruimte goed schoon werden gehouden. Wij hebben daar in het verleden al genoeg ruzies over gevoerd en dat wilden wij nu dan ook voorkomen. Wij hebben de mensen van B-Cleanservice.nl gevraagd om een offerte op te stellen zodat wij een overzicht konden krijgen van de kosten die zij in rekening zouden brengen per schoonmaakbeurt. De kosten van het vve onderhoud vielen ons heel erg mee en wij hebben daarom ook meteen de opdracht aan dit bedrijf gegeven om voor ons aan de slag te gaan. De eerste keer hadden zij tamelijk veel tijd nodig om alles in goede staat te brengen omdat wij al heel lang niets meer hadden gedaan. Dit deden zij echter zonder extra kosten te rekenen en dat hebben wij zeer gewaardeerd. Wij hadden daarom ook meteen in de gaten dat wij een goede keus hadden gemaakt door dit bedrijf te vragen voor het vve onderhoud.

Onze algemene ruimtes zijn nu altijd spik en span

Sinds wij dit bedrijf in de arm hebben genomen om ons te helpen met de algemene ruimtes schoon te houden, zien deze er altijd spik en span uit. Dat is heel prettig. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met dit bedrijf
  • onze algemene ruimtes zien er altijd keurig uit
  • wij worden altijd voor een goede prijs geholpen

Meer weten? Kijk dan even op de site van dit bedrijf voor meer informatie.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn