t u bij My Identity aan het juiste adres

Op zoek naar sof

op maat? My Identity in Zoetermeer heeft dé oplossing! Of u nu op zoek bent naar een website, een mobiele applicatie of een in het oog springend en modern design, bij My Identity bent u zeker aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee over wat onze dienstverlening voor uw onderneming kan betekenen. Het maakt dan ook niet uit of u slechts een logo wilt hebben of een heel softwarepakket. Voor elke uitdaging hebben wij een passende oplossing. Wij gaan graag doelgericht samen met u aan de slag om uw visie om te zetten in de juiste software op maat voor uw onderneming.

Software op maat, voor elke uitdaging een passende oplossing

Of u nu een grote organisatie bent of juist een eenmansonderneming, My Identity kan ook voor u de juiste software op maat ontwikkelen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor een mobiele applicatie voor uw product of voor bedrijfssoftware waarmee uw bedrijfsprocessen gestroomlijnd kunnen worden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de software op maat die My Identity voor uw onderneming kan ontwikkelen. Natuurlijk kan My Identity voor uw bedrijf nog veel meer betekenen. Naast voorgenoemde cases kunnen wij u ook van dienst zijn met:

  • Moderne websites
  • Mobiele applicaties
  • Online en offline software
  • Online ondersteuning en onderhoud
  • Deskundig advies

Zoals u ziet, zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Het laten ontwikkelen van software op maat heeft dan ook ontzettend veel voordelen voor uw onderneming. Wilt u de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie versimpelen? Wilt u uw doelgroep beter bereiken of simpelweg beter te vinden zijn op het wereldwijde web? Wilt u binnen uw bedrijf gemakkelijker en efficiënter te werk kunnen gaan? Wilt u uw bedrijf winstgevender maken zonder al te veel gedoe? Wilt u uw bestaande website moderniseren? Met onze software op maat is dat allemaal mogelijk. Tevens kan de dienstverlening van My Identity veel meer voor u betekenen dan enkel het ontwikkelen van doelgerichte software. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vormgeving van uw website, het ontwerpen van een nieuw en herkenbaar logo of het verbeteren van de gebruikerservaring van de door u beoogde doelgroep. Ook wanneer u op zoek bent naar deskundig advies wat betreft uw huidige software of online technologieën kunt u bij ons terecht. Wij bieden u dan graag een frisse blik op uw onderneming. Softwareontwikkeling is een ontzettend breed begrip en met onze ervaring en expertise is uiteraard ook voor uw onderneming een passende oplossing te vinden. Neemt u gerust een kijkje op onze website via my-identity.nl. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over alles wat My Identity voor uw organisatie kan betekenen. Ook kunt u een aantal voorbeelden zien van een aantal projecten die met onze expertise en ervaring tot stand zijn gekomen. Een organisatie die up-to-date is met alle technologische ontwikkelingen is met onze passende software op maat ook voor uw onderneming binnen handbereik.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat onze software op maat voor uw onderneming kan betekenen? Neem gerust een kijkje op de site van My Identity via my-identity.nl. Hier kunt u alle informatie over onze dienstverlening vinden en voorbeelden bekijken van onze oplossingen voor ondernemingen die u al zijn voorgegaan. Wanneer u na het zien van deze voorbeelden interesse hebt in onze software op maat, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U bent dan slechts één stap verwijderd van een passende oplossing voor elke uitdaging binnen uw onderneming.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn