Vloerverwarming in Utrecht aanleggen

Ik woon al bijna vijf jaar samen met mijn vriendin in het centrum van Utrecht. Allebei zijn we dol op de stad, er is hier zo veel sfeer, met veel leuke winkels en restaurants. Ik kom zelf uit een klein dorpje en dat is een groot verschil met Utrecht, het is hier veel gezelliger en veel te beleven. Ik kwam hier wonen tijdens mijn studie en heb toen ook mijn vriendin leren kennen. Ze deed dezelfde studie als mijn huisgenoot. Na onze studie besloten we om in Utrecht te blijven en samen een plek voor onszelf te zoeken. We vonden een leuk appartement in het centrum en kochten het meteen. We hadden tijdens onze studie allebei een bijbaan, maar dat geld ging meteen weer op. Pas nadat we een tijd fulltime hadden gewerkt konden we een mooi bedrag sparen en dat werd allemaal gebruikt om het appartement te kopen. We hadden een aantal dingen in het appartement aangepakt, maar hadden niet veel geld meer over om grote dingen te verbouwen. De afgelopen jaren hebben we elke keer wat geld apart gezet en waren nu aan het kijken wat we wilden vernieuwen. We kozen ervoor om vloerverwarming in Utrecht aan te laten leggen. De vloer was misschien wel het meeste toe aan een verbouwing en dan konden we gelijk vloerverwarming in Utrecht aanleggen.  

Advies bij vloerverwarming in Utrecht 

Nu we zelf allebei veel werken, leek het ons verstandiger om voor vloerverwarming in Utrecht een bedrijf in te schakelen. Eigenlijk wisten we niet eens of we dit zelf konden doen, maar het leek ons beter om dit uit te besteden. Het leek ons verstandig om voor advies over vloerverwarming in Utrecht een aantal bedrijven te benaderen. Wij hadden wel een idee van hoeveel het zou kosten, maar niet welke vloerverwarming voor ons het beste was, of onze cv wel geschikt was en hoelang het zou duren om het aan te leggen. We stuurden een aantal bedrijven een email, waaronder gpvloerverwarming.nl. Dit bedrijf reageerde meteen netjes op al onze vragen, ze gaven duidelijk antwoord en dachten met ons mee. We kregen duidelijk uitleg over de verschillende soorten vloerverwarming, wat we konden doen met de oude radiatoren, de voordelen door energiebesparing en hoelang het zou duren. We hadden meteen een goed gevoel bij dit bedrijf en kregen ook nog een zeer goede offerte van ze. Het was voor ons duidelijk dat gpvloerverwarming.nl onze vloerverwarming in Utrecht zou aanleggen.

Erg blij met de vloerverwarming

We hadden met het bedrijf afspraken gemaakt over wanneer ze konden beginnen met de aanleg van vloerverwarming in Utrecht en dat konden ze gelukkig al snel. Dat kwam goed uit, want we wilden nog meer dingen aanpakken, maar wilden dan eerst de vloerverwarming klaar hebben. Op de afgesproken datum begonnen ze met de werkzaamheden en de dag erna waren ze al weer klaar. Er werd hard doorgewerkt door de mannen en ze hebben goed gewerkt. Ze hielpen met het verwijderen van de radiatoren en lieten alles netjes achter. Je kon zien dat ze veel ervaring hebben met de aanleg. We hebben nu de vloerverwarming een tijdje en zijn er erg blij mee. We vinden het mooier dan radiatoren en onze voeten blijven lekker warm. Het is mooi meegenomen dat we ook nog besparen op energiekosten.

Voor vloerverwarming in Utrecht moet je bij gpvloerverwarming zijn

  • Het zijn echte vakmensen
  • Leggende de vloerverwarming in Utrecht aan voor een goede prijs
  • Zijn erg behulpzaam en reageren snel op vragen
  • Helpen met het verwijderen van de radiatoren
  • Ze zijn snel klaar met de aanleg
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn