Gehard glas op maat voor een aantrekkelijke prijs

Elke ondernemer of particulier die op zoek is naar producten gemaakt van gehard glas, op maat, is uiteraard ook op zoek naar de meest aantrekkelijke prijs. Gehard glas op maat voor de voordeligste prijs vindt u bijvoorbeeld online in een webshop. Hieronder vindt u de voordelen van gehard glas op maat, alsmede de toepassingen van dit type glas. Glas wordt al eeuwen gebruikt als bouwmateriaal. Het wordt gemaakt van zand, en kan ook op creatieve manieren worden verwerkt. Glas is niet alleen een sterk en duurzaam materiaal, het wordt ook geprezen om zijn esthetische kwaliteiten. Tegenwoordig wordt gehard glas ook steeds meer gebruikt in kantooromgevingen. Glas geeft een moderne en open uitstraling aan kantoren. Ook daarom is glas een uitstekend alternatief voor andere bouwmaterialen. Bovendien gaat het lang mee en is het eenvoudig schoon te maken. Er zijn ten slotte voldoende bedrijven in Nederland die veel ervaring hebben met het plaatsen van dergelijk glas. Daarom hoeft u bij het toepassen van dit materiaal niet bang te zijn dat uw project vertraging oploopt. Ook voor kleinere projecten kunt u gehard glas op maat bestellen. 

Voordelen van gehard glas op maat

In tegenstelling tot normaal glas is gehard glas beter bestand tegen vallen, stoten en andere soorten schade. Een normale ruit zal bij een botsing met een hard voorwerp al snel in een veelvoud aan kleine stukken vallen, met alle gevolgen van dien. Bij gehard glas is er echter materiaal toegevoegd waarbij een ruit, glazen tafelblad of andersoortig product niet direct kapot gaat. In plaats daarvan blijft gehard glas op maat intact. De schade is zichtbaar, maar niemand kan zich verwonden aan losliggende scherpe glasscherven. Dit is hét voordeel van gehard glas op maat. Daarnaast kunt u gehard glas op maat bestellen, waardoor u het niet zelf op maat hoeft te laten maken. U beschikt dus in één keer over een veilige, glazen plaat die voor diverse toepassingen geschikt is. Wellicht kent u gehard glas al omdat het wordt gebruikt als veiligheidsglas in bijvoorbeeld bushokjes of winkelruiten. Als de ruit kapot is ziet u de ruit nog intact, met enkele barsten. De wijze van produceren voorkomt dat dit type glas kapot gaat zoals normaal glas dit doet. Gehard glas kan dus ook gebruikt worden in omgevingen waar veiligheid van groot belang is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een kinderdagverblijf, een fabrieksomgeving of school. Als het glas wordt blootgesteld aan grote temperatuurschommelingen blijft het product veilig. Daarnaast wordt gehard glas al langer gebruikt in de publieke ruimte, waar bij schade ook geen los glas gewenst is. Een ruit van gehard glas is daarbij eenvoudig te vervangen door een nieuwe ruit van gehard glas op maat. 

Toepassingen van gehard glas

Gehard glas op maat kan worden toegepast in de volgende situaties: 

  • Onderdelen van interieur
  • Ruiten van woningen, bedrijfspanden of auto’s
  • Spiegels
  • Technische toepassingen
  • Kookbenodigdheden 
  • Glas webwinkel

U kunt daarnaast ook contact opnemen met een specialist als u meer wilt weten over het gebruik en toepassingsmogelijkheden van gehard glas op maat. Ook als u niet precies weet welke maten u nodig heeft kan een specialist u hierbij helpen. Daarnaast is er op internet ook veel informatie te vinden over gehard glas. Hebt u een bijzonder  project waarvoor u gehard glas nodig hebt? Of bent u benieuwd of gehard glas op maat ook iets voor u is? Neem dan contact op met iemand die u verder kan helpen. Uiteraard kunt u ook vragen naar mogelijkheden voor onderhoud van dit product. Bij goed onderhoud gaan alle materialen, ongeacht de toepassing, altijd langer mee dan bij slordig gebruik. Kijkt u ook eens op glaswebwinkel.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn