Tafeltennistafel

Speelplezier-online - TafeltennistafelTafeltennis is een sport die niet erg bekend is bij het grote publiek. Het kan ook niet echt tippen aan voetbal of tennis maar toch zijn er heel wat Nederlandse spelers die prijzen in de wacht hebben gesleept. Het is een typische Aziatische sport en daar wordt het ook het meeste beoefend. Het is dan ook niet zo vreemd dat China vrijwel altijd goud wint op de Olympische Spelen. Maar ook in Nederland wint de sport aan liefhebbers en beoefenaars. Dit komt misschien mede doordat er op vele openbare plekken een tafeltennistafel te vinden is. Het voordeel van de tafeltennistafel is dat u het na gebruikelijk weer eenvoudig kunt inklappen. Of u gebruikt het als eettafel, in principe is alles mogelijk. Dat laatste zult u natuurlijk niet zo snel doen tenzij u echt een fanaat bent of weinig leefruimte hebt. Op middelbare scholen is het voor grote groepen scholieren gebruikelijk om in de pauzes en tussenuren een tijdje rond de tafeltennistafel te dansen. Hele toernooien worden er gehouden en dat is een groot goed voor de tafeltennisbond. Ook in parken, speeltuinen en op campings is vaak een tafeltennistafel te vinden. Deze zijn meestal wat steviger, soms bestaan ze zelfs uit beton. Handig als u ze nooit meer hoeft te verplaatsen maar een indoor tafeltennistafel zal niet van beton gemaakt worden. Wilt u graag zelf ook een tafeltennistafel hebben? Hebt u hier plek voor? Bijvoorbeeld om in uw speelkamer, op zolder, in de kelder, in de garage of achter het huis neer te zetten? Dan kunt u via onze website snel en voordelig een tafeltennistafel aanschaffen. Kijkt u maar eens op speelplezier-online.nl en bekijk de vele verschillende soorten tafeltennistafels die we in ons huidige assortiment hebben. Niet alleen zult u bij ons een mooi tafeltennistafel kunnen vinden. We hebben ook voetbaldoeltjes zodat uw kinderen niet meer hun jassen hoeven te gebruiken. Diverse sportartikelen zoals basketbalpalen en trampolines zult u daarnaast bij ons kunnen vinden!

Een tafeltennistafel kopen

Hebt u niet zoveel verstand van online shoppen? Let u dan goed op want we leggen u dit graag even wat beter uit. U zult zien dat het kopen van een tafeltennistafel via onze website erg eenvoudig is. Het biedt vele voordelen ten opzichte van het bezoeken van winkels in de fysieke buitenwereld. Zo hoeft u er in de eerste plaats uw huis niet meer voor uit. Daardoor bespaart u nogal wat tijd. En ook op brandstof bespaart u omdat u immers niet meer met de auto weg hoeft. Tel uit uw winst. Wat u dan ook moet weten is dat u geen extra verzendkosten bovenop de tafeltennistafel hoeft te betalen. Onder het kopje “tafeltennistafel” vindt u alle beschikbare tafels. Kiest u uit welke u denkt nodig te hebben. Als u daar hulp bij nodig hebt dan kunt u meteen contact opnemen met onze klantenservice. De ene tafeltennistafel is de andere niet. Zo hebben we speciale kindertafels, officiële tafels die gebruikt kunnen worden tijdens echte wedstrijden en vele tafels die op dit moment in de aanbieding zijn. Is het meer voor thuisgebruik en dus voor vermaak? Dan hoeft u niet een super-de-luxe uitvoering te kopen. Maar wilt u echt voor topkwaliteit gaan? Dan hebben we ook van de meest gerenommeerde merken een tafel voor u in ons magazijn liggen! Nadat u uw keuze hebt gemaakt doorloopt u de volgende stappen:

  • U klikt aan welke tafeltennistafel u wenst te kopen.
  • Dan krijgt u een formulier voor uw ogen waarop u uw naam, adres en contactgegevens invult. Bent u al eerder klant geweest? Dan kunt u meteen inloggen met uw wachtwoord en inlognaam en hoeft u dit formulier niet nogmaals in te vullen.
  • Dan hoeft u enkel nog te betalen en dat gaat ook digitaal. U bent vast bekend met internetbankieren. Maak het bedrag over via iDEAL, PayPal of met uw credit card
  • U leest het, bestellen is echt zeer eenvoudig. Al binnen 2 minuten kunt u dit doorlopen en we verwerken uw order dezelfde dag nog. U kunt dan ook al binnen 24 uur over uw eigen tafeltennistafel beschikken!

Wilt u hier meer over weten? Vraag het dan aan onze klantenservice

Misschien hebt u toch nog wat vragen over de tafeltennistafel die u op het oog hebt. Wat kunt u dan het beste doen? Dat is natuurlijk contact met ons opnemen. U wilt immers weten wat voor vlees er in de kuip ligt. Mail ons dan of bel ons op tijdens kantooruren. We zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot en met 17.00 uur van maandag tot en met zaterdag. We komen vervolgens zo spoedig mogelijk bij u terug met een goed en passend antwoord. Wist u dat u ons ook via de sociale media kunt volgen? Als u ons liked op Facebook en ons deelt met uw vrienden en familie dan bestaat de kans dat u van ons een tegoedbon van maar liefst 100 euro krijgt! Die voucher kunt u meteen inleveren bij de eerstvolgende bestelling. Niet voor niets hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,1. Bent u ook zo tevreden over ons? Vergeet dan niet om ons een cijfer te geven of schrijf een gehele review. Dat wordt altijd erg gewaardeerd. De sale afdeling kan ook erg interessant zijn. Niet alleen voor mensen die een tafel voor tafeltennis zoeken want we bieden er een keur aan leuke sportartikelen aan. De kortingen lopen soms op tot wel 40 procent!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn