Laser ontharen voor een goede prijs

Nu de zomer weer in aantocht is komt de zomerkleding weer uit de kast. De vele jurkjes en de korte rokjes kunnen natuurlijk niet zomaar worden aangetrokken. Hiervoor moeten de benen ook eerst zomerklaar worden gemaakt. Veel vrouwen scheren om van ongewenste haargroei af te komen, maar dit kan vaak lastig zijn. De benen moeten dan om de zoveel dagen geschoren worden en er ontstaan al snel vervelende harde stoppels. Er zijn echter veel meer mogelijkheden om van vervelende haargroei af te komen. Laser ontharen is een goede manier om langdurig ongewenst haar te verwijderen. Door het gebruik van een laser hoeft u daarna niet meer te scheren en blijft het haar weg. Het is mogelijk om laser ontharen op verschillende delen van het lichaam toe te passen. Natuurlijk kunt u voor het ontharen van uw benen een laser gebruiken, maar denk bijvoorbeeld ook aan haar op de bovenlip, armen, oksels of de bikinilijn. Bij ontharingspraktijk Madeleine Duval kunt u langskomen voor het laser ontharen op alle mogelijke plekken. Veel mensen denken dat laser ontharen alleen iets voor vrouwen is, maar niets is minder waar. Laser ontharen wordt ook vaak door mannen aangevraagd. Bijvoorbeeld voor het ontharen van de rug of de borst. Laser ontharen bij Madeleine Duval heeft veel verschillende voordelen:

  • Behandeling mogelijk voor alle huidtypes
  • Snel van de ongewenste haargroei af
  • Lage prijs

Laser ontharen wordt toegepast wanneer u langdurig van uw haargroei af wilt. Met enkele behandelingen, vaak maar 3 tot 6, bent u uw ongewenste haargroei al kwijt. Het haar blijft weg en dus heeft u geen last van alsmaar scheren of snel stoppels. Het haar wordt dus op een duurzame manier weggehaald. Ook is het voor veel mensen mogelijk om de ontharingsbehandeling door de zorgverzekeraar vergoed te krijgen. Hierdoor hoeft u zelf niet te betalen en kunt u rustig enkele extra behandelingen aanvragen voor de rest van uw lichaam.

Klaar voor de zomer met laser ontharen

Om helemaal klaar te zijn voor de zomer is laser ontharen een heel goed idee. Hiermee bent u snel van de ongewenste haargroei af. Met de High Power LightSheer Diodelaser is het haar in een handomdraai verdwenen. Deze nieuwe technologie zorgt voor duurzame verwijdering van het haar. De behandeling is heel comfortabel en doet geen pijn. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld het verwijderen van ongewenst haar door middel van epileren of harsen. Beide methodes zorgen ook voor een mooie gladde huid zonder haargroei, maar de haren komen dan snel weer terug. Ook kan de huid langdurig geïrriteerd zijn en de rode kleur staat meestal niet zo mooi onder dat nieuwe zomer jurkje. Laser ontharen is daarom een hele goede manier om haar weg te halen. Niet alleen doet de behandeling geen pijn, maar het is ook zeker niet schadelijk voor de huid. Hierdoor kunt u gerust meerdere behandelingen ondergaan. Bij ontharingspraktijk Madeleine Duval kunt u terecht voor enkele mooie acties. U kunt kiezen voor een combinatie voor het laser ontharen van oksels en de bikinilijn voor maar 250 euro. Voor deze goede prijs kunt u genieten van de zomer zonder steeds te hoeven denken aan het op tijd scheren wanneer de eerste stoppels weer de kop op steken. Laser ontharen is een gewenste methode voor het ontharen van de bikinilijn, omdat andere methodes zoals harsen zeer pijnlijk zijn. Ook voor grote oppervlaktes is het aan te raden om een behandeling laser ontharen aan te vragen. Dit kan zowel telefonisch al via email. U kunt dan meteen een afspraak maken of eerst om meer informatie vragen. Wanneer u liever teruggebeld wordt door een van de medewerkers kunt u uw gegevens online achterlaten. U wordt dan zo snel mogelijk gebeld en bijgestaan met goed advies. Naast leuke acties voor vrouwen zijn er natuurlijk ook veel acties voor mannen. Omdat het vaak lastig is voor mannen om de stap naar laser ontharen te maken is er een hele mooie actie, namelijk 10% korting voor elke man! Maak dus snel een afspraak voor het ontharen van bijvoorbeeld rug of borst, zodat u helemaal klaar bent voor de zomer. Ook is het mogelijk om de baard uit te laten dunnen. Hierdoor kunt u uw baardgroei makkelijker zelf bijhouden en wordt het allemaal niet te veel.

Snel van vervelende haargroei af

Om snel van ongewenste haargroei af te komen is laseren een heel goed idee. Door deze behandelmethode blijft het haar weg zonder schade aan de huid toe te richten. U kunt dus met mooie gladde benen naar buiten in leuke zomerkleding en u bent weer helemaal klaar voor een dagje aan het strand. Door de duurzame verwijdering van haar hoeft u niet eens een scheermesje mee te nemen op vakantie. U kunt er van uitgaan dat benen, oksels en bikinilijn langdurig haarloos zullen blijven. Voor de nodige afspraken om de behandeling uit te kunnen voeren kunt u zelf de datum en tijd bepalen. Hierdoor hoeft u geen extra tijd vrij te maken. Door laser ontharen bent u uiteindelijk veel goedkoper uit dan het voortdurend harsen of laten epileren van uw ongewenste haar. U hoeft maar een aantal behandelingen te ondergaan en bent dan verlost van vervelende haartjes op plekken die u liever mooi glad wilt hebben. Deze techniek is uitvoerig getest en kan worden toegepast op elk huidtype. Ook wanneer u gevoelig bent voor andere ontharingsmethodes. Zorg dus dat u snel begint met laser ontharen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn