Onze vaste sleutelmaker in Capelle aan den IJssel

Ons bedrijf richt zich met zijn dienstverlening op VvE’s die geen eigen bestuur hebben. Dit houdt in dat bewoners van een pand hun vragen bij ons kunnen deponeren over het onderhoud van hun pand en diverse andere zaken en wij voeren deze dan voor hen uit. Het komt daarbij veelvuldig voor dat bewoners de vraag neerleggen om nieuwe sleutels geleverd te krijgen of deze te laten bijmaken. Dit zijn dingen die over het algemeen via een VvE lopen en dit nemen wij daarmee uit handen. Voor de sleutels, maar ook voor naambordjes en voor huisnummerbordjes, maken wij sinds enige tijd gebruik van de dienstverlening van Schoenmakerij De Terp. Deze sleutelmaker in Capelle aan den IJssel kan snel en voordelig sleutels bijmaken, ook wanneer het gaat over grotere aantallen. We hebben in het verleden deze sleutelmaker in Capelle aan den IJssel voor meerdere panden die wij in ons beheer hebben ingeschakeld. Zo waren we voor de eerste opdracht op zoek naar een sleutelmaker in Capelle aan den IJssel die in korte tijd 48 setjes aan sleutels kon produceren die nodig waren voor een appartementencomplex waarvan alle sloten ontvangen waren. Dat ging niet om één sleutel, maar om meerder sleutels, waaronder:

  • De sleutels voor de hoofdingang
  • De sleutels voor de achteringang
  • De sleutel voor de tussendeur naar de kelderboxen
  • Een sleutel voor het hek van de brandgang achter het pand

Daarnaast moest deze sleutelmaker in Capelle aan den IJssel iedere bos voorzien van een voordeur sleutel van de woning en een sleutel voor de individuele kelderboxen van de bewoners. Deze twee sleutels zijn natuurlijk voor ieder appartement uniek. Daarnaast waren er enkele bewoners die meerdere  sleutelsets nodig hadden. Dit was dus een behoorlijke klus, waarvoor we een vakkundige sleutelmaker in Capelle aan den IJssel nodig hadden. We zijn via schoenensleutels-deterp.nl bij Schoenmakerij De Terp terecht gekomen en hebben hen gevraagd hoe snel ze deze sleutelbossen konden samenstellen en welke kosten hieraan verbonden zouden zijn. Daar kregen we gelukkig snel antwoord op.

Grandioze service van onze sleutelmaker in Capelle aan den IJssel

We kregen vrij snel een reactie terug van Schoenmakerij De Terp met daarbij een prijsopgave en het antwoord hoe snel hij hiermee aan de slag kon gaan. Dit bleek vrijwel direct te kunnen en dan zouden de bossen sleutels ook al snel beschikbaar zijn voor ons om aan de bewoners van het desbetreffende pand te kunnen overhandigen. We hebben verder niet gezocht naar een andere sleutelmaker in Capelle aan den IJssel en zijn met de bos met basissleutels naar De Terp toegegaan, waar we ook de sleutels van de woningen en kelderboxen hebben aangeleverd, zodat ook daar kopieën van gemaakt konden worden. Dit was een behoorlijke klus, maar er werd ons verzekerd dat we snel een bericht zouden krijgen dat de sleutels klaar zouden zijn. Lang hebben we niet hoeven wachten, want het bleek inderdaad het geval dat de sleutels nog dezelfde week konden worden opgehaald en afgeleverd én dat ze ook allemaal zeer zorgvuldig gemaakt zijn. We hebben geen enkele sleutel ertussen gehad die enige vorm van hapering in het slot vertoonde.

Ons vaste adres voor sleutels, huisnummers en naamplaatjes

Schoenmakerij De Terp is sindsdien ons vaste adres voor al onze sleutels, naamplaatjes en huisnummerbordjes. Als sleutelmaker in Capelle aan den IJssel kunnen we ze voor elk project dat we hebben inschakelen en zijn we er altijd van verzekerd dat er snel en goed werk geleverd wordt. We hebben voor diverse panden die we beheren al sleutels laten maken en huisnummerbordjes of naamplaatjes besteld en altijd tot volle tevredenheid.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn