Glijmiddelen kopen via DokterLifeStyle

Voor een optimale seksuele ervaring is het gebruik van glijmiddelen een prettige aanvulling. Glijmiddel zorgt ervoor dat de penetratie vaak soepeler gaat en prettiger aanvoelt. Het middel zorgt ervoor dat de vagina of anus vochtiger is. Hierdoor is er minder weerstand en wrijving en kan de penetratie prettiger worden voortgezet. Om dit mogelijk te maken zijn er verschillende soorten glijmiddel op de markt. DokterLifeStyle biedt op de website dokterlifestyle.com een brede diversiteit aan glijmiddelen aan.

Meerdere soorten glijmiddelen

Daar waar vroeger glijmiddel nog wel eens olieachtig kon zijn en daarmee schadelijk was voor condooms, is dat tegenwoordig al lang niet meer. Er zijn verschillende soorten glijmiddelen op de markt:

  • Glijmiddel op waterbasis
  • Glijmiddel op siliconenbasis
  • Glijmiddel voor anaal gebruik
  • Glijmiddel voor langdurige seks
  • Glijmiddel die stimuleren
  • Glijmiddel met verzorgend karakter

Deze selectie is breed en laat direct zien dat voor verschillende soorten mensen er ook verschillende soorten glijmiddelen zijn. Het middel op siliconenbasis is veruit het meest populair. Dit glijmiddel gaat langer mee dan een middel op waterbasis. Het wordt minder snel door de huid opgenomen en kan een lang glijvermogen hebben, waardoor je langer van de seks kunt genieten. Dit wil niet zeggen dat glijmiddel op waterbasis daar niet toe geschikt is. Glijmiddel op waterbasis is tegenwoordig zo ontwikkelt dat de eigenschappen bijna overeen komen met de eigenschappen van glijmiddel op siliconenbasis. Het verschil is echter dat sommige mensen minder goed tegen de bestanddelen van glijmiddel op siliconenbasis kunnen of eenvoudig weg glijmiddel op waterbasis prettiger of lekkerder vinden. Anale glijmiddelen gaat daarin nog een stapje verder. Bij anale penetratie is de weerstand gewoonlijk hoger en kan het prettig zijn voor beide seksuele partners om een speciaal glijmiddel voor anale seks te gebruiken, wat daarvoor ontwikkeld is. De anus is erg gevoelig en reageert soms heftiger op wrijving en het soort glijmiddel. Eer wordt dan ook altijd geadviseerd om ruim voldoende glijmiddel in dit geval te gebruiken. Speciaal voor de mannen is er een male anal relax-glijmiddel verkrijgbaar, wat een fluweelzacht gevoel geeft en de seks een stuk aangenamer maakt.

Het uitstellen van een orgasme

Hoe lekkerder de seks, hoe langer je ervan wilt genieten. Om die reden kiezen veel mannen ervoor om glijmiddelen te gebruiken die het klaarkomen uitstellen. Hiermee houd je de seks langer vol en kun je langer genieten. Dit middel bevat een bestanddeel dat een verdovend gevoel geeft. Hiermee word je seksuele ervaring niet minder, maar zal de stimulans om klaar te komen worden onderdrukt. Dit middel is daarmee ook een uitkomst voor mannen die soms last hebben van voortijdige ejaculatie. Het geeft een fijn en zeker gevoel te weten dat je nu langer je seksuele partner kunt bevredigen. In tegenstelling tot het orgasme vertragend glijmiddel geven stimulerende glijmiddelen juist een intensere ervaring tijdens de seks. Het deel van het lichaam dat met deze middelen in aanraking komt zal een warm gevoel of tinteling ervaren. Met name op erogene zones geeft dit een extra stimulans en een spannend gevoel zowel bij het voorspel als bij de seksuele daad. Het kan verrassend werken wanneer je je partner niet precies verteld wat de werking is van een stimulerend middel. Een leuke manier om met elkaar tussen de lakens te inspireren. Tot slot zijn er nog de verzorgende glijmiddelen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met overgevoeligheid voor normale middelen. Zo is het mogelijk dat mannen of vrouwen van gewoon glijmiddel een geïrriteerde huid krijgen of een droog en ruw gevoel. Verzorgende glijmiddelen zijn pH neutraal en bevatten extra natuurgetrouwe ingrediënten zoals Aloë Vera voor een verzorgend effect. Zo blijkt dat er voor iedereen passende glijmiddelen verkrijgbaar zijn. DokterLifeStyle biedt daarin een uitstekend assortiment.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn