De kinderkapsalon in Amsterdam

In 2014 werd ik voor de tweede keer moeder van een heel lief mannetje. Dat kleine lieve mannetje had bij een geboorte al een hele mooie volle coupe. Die volle coupe was bijna net zoals het babymeisje uit Australië nog niet zo lang geleden in het nieuws. Heel mooi en bijzonder is het om een baby met zoveel haar te hebben. Als nieuwbakken moeder was ik ook enorm trots op mijn babyjongen en zijn mooie haren. Zijn hele babyjaar heb ik trots mogen zijn op dat bos haar. Zijn haren vielen zoals bij vele baby’s niet uit. Het bleef maar doorgroeien. Dat resulteerde in een hele jonge baby bij een kinderkapsalon in Amsterdam. Maar bij welke kapper ging ik mijn nog geen halfjaar oude baby’s haren laten knippen? Mijn oudste had niet het geluk zoveel haar op zo’n jonge leeftijd. Naast het feit dat ik haar haren altijd zelf heb geknipt. Maar ik had niet de skills om een jongenskapsel en een baby te knippen. De leidster van mijn dochters peuterspeelzaal verwees mij naar https://wendys-kinderkapsalon.nl/kinderkapsalon-amsterdam/.  Meerdere kinderen van de peuterspeelzaal gingen naar Wendy’s Kinderkapsalon in Amsterdam. De kinderen vertelden er altijd enthousiast over als ze waren geweest.

Ons eerste bezoek aan de kinderkapsalon in Amsterdam

Het werd naast Jake’s eerste bezoek aan de kinderkapsalon in Amsterdam ook zijn grote zus Sara’s eerste bezoekje. Allebei nam Wendy hen onderhanden. Sara als eerst. Daarna kon ze bij haar kleine broer kijken en even spelen. Bij de kinderkapsalon in Amsterdam kunnen de kinderen ook spelen als ze wachten. Dat was zo fijn voor Sara! Ze hoefde zich niet te vervelen. Na Sara was het Jake’s beurt om geknipt te worden. Ik was nogal zenuwachtig en had geen verbeelding bij hoe ze mijn halfjaar oude baby ging knippen. Wendy stelde me gerust en legde mij uit wat ze ging doen. Jake moest bij mij op schoot blijven zitten. Af en toe moest ik hem bijdraaien en tussendoor hielden we nog even een pauze. Het was hem even te veel geworden… We sloten ons eerste bezoek aan Wendy’s kinderkapsalon in Amsterdam met plezier af. Het leuke van deze kinderkapsalon in Amsterdam is dat zij meer doen dan alleen de kinderkapsalon, zoals:

  • Een verjaardagsfeestje organiseren
  • Wekelijks knutseluurtje
  • Een speelhoek
  • En een speelgoedwinkel

Na ons eerste kappersbezoek zijn we voor de oudste een aantal keren voor het knutseluurtje terug geweest. Sara genoot echt in deze uren. En ik kwam ook nog eens in contact met andere moeders in Amsterdam. Sara kan zelfs zeggen dat ze haar beste vriendinnetje in een kinderkapsalon in Amsterdam heeft leren kennen!

Vaste klanten!

Wij zijn sinds ons eerste bezoek aan Wendy’s kinderkapsalon in Amsterdam geworden. Wendy is een hele lieve vrouw die de kinderen op hun gemak stelt. Mijn dochter knip ik ook niet meer zelf dat laat ik aan Wendy over. Door de leuke wekelijkse knutseluurtjes had ik Wendy gevraagd mee te helpen aan de organisatie van Sara’s eerste kinderfeestje. Het was een groot succes! Ze had er een echt meidenfeest van gemaakt. Alles was in Frozen stijl. Sindsdien laat ik de organisatie van Sara’s kinderfeestjes aan Wendy over. Dit jaar wordt Jake 5 jaar en geeft hij zijn eerste kinderfeestje. Hij is helemaal weg van Cars, dat wordt het thema. Wendy gaat zijn feest ook organiseren. Ik ben altijd weer benieuwd wat ze heeft bedacht. Ze organiseert activiteiten waar ik zelf niet op kom. Nog altijd ben ik heel blij met de leidster die mij op hoogte bracht van de kinderkapsalon in Amsterdam. Het is niet zomaar een kinderkapsalon in Amsterdam!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn