Behoud een langere levensduur door een MPPT laadregelaar

Behoud een langere levensduur door een MPPT laadregelaarEen accu is een gevoelig apparaat. Als u de accu niet op de juiste manier oplaadt, zal de accu niet in zijn geheel volgeladen worden. Daarvoor kunt u een MPPT laadregelaar aanschaffen. Met een MPPT laadregelaar zorgt ervoor dat de stroom vanuit het zonnepaneel op een gedoseerde manier naar de accu gaat. Een MPPT laadregelaar schaft u eenvoudig aan via de webshop van Bootman. Wij zijn gespecialiseerd op alle acculaders en de MPPT laadregelaar en hebben daarom een ruim assortiment aan u te bieden. Wij leggen u graag uit hoe u met een MPPT laadregelaar het beste uit uw accu kan halen en hoe u deze via onze webshop aan kunt schaffen. Zo kunt u direct het juiste product aanschaffen om een langere levensduur van uw accu te garanderen.

Een MPPT laadregelaar geeft aan of de accu geladen is

Een MPPT laadregelaar zorgt ervoor dat de energie gedoseerd naar uw accu toe gaat. In een bepaalde fase van het opladen zal de MPPT laadregelaar de stroomsterkte beperken om te voldoen aan de juiste laadmethode. Daarom profiteert u bij een MPPT laadregelaar altijd van de volgende zaken:

  • Een langere levensduur van uw accu
  • Gevarieerde benodigde spanningen aan de accu
  • Aangegeven hoeveel de accu geladen is

Hierdoor weet u altijd in hoeverre uw accu geladen is en hoeveel stroom er nog aan toegevoegd moet worden. Daarnaast is er ook altijd een beveiliging op het apparaat aanwezig waardoor de laadregelaar afslaat als de accuspanning onder een bepaald spanningsniveau komt. Zo wordt de accu altijd verder ontladen als u de stroom eruit wilt halen en blijft er altijd een deel over dat de levensduur van uw accu behoudt. Als u een laadregelaar aanschaft, moet u goed op de stroomsterkte letten. De maximale laadstroom wordt namelijk bepaald door de opbrengst van uw zonnepanelen. Daarom moet u altijd aan de hand van die maximale stroom uw laadregelaar uitkiezen. Via onze website kunt u eenvoudig een MPPT laadregelaar aanschaffen die geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Dit doet u door de gewenste laadregelaar in uw winkelmandje te plaatsen en de bestelling af te ronden middels de veilige betaalmethoden. Als wij uw bestelling hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij u afgeleverd wordt. U wordt altijd op de hoogte gehouden van de voortgang van uw bestelling en deze wordt gratis bij u afgeleverd als de bestelling meer dan 50 euro bedraagt. Zo kunnen wij onze goede service waarborgen en u altijd het beste voor de laagste prijs geven.

Wij brengen onze kennis graag over

Bootman is uw specialist op het gebied van watersport. Wij hebben een groot assortiment aan rubberboten, bootaccessoires en acculaders. Daarnaast hebben wij nog veel meer producten om alles op het gebied van watersport te kunnen faciliteren. Wij willen altijd de beste service aan onze klanten bieden. Dit houdt in dat wij ons blijven ontwikkelen en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Deze informatie kunnen wij dan weer overbrengen op u. Wij zijn immers pas tevreden als u tevreden bent. Naast onze webshop kunt u ook terecht in onze winkel. In onze demoruimte kunnen productspecialisten demonstreren hoe onze producten zijn en hoe u hier het beste uit haalt. Hiervoor vragen wij u een afspraak te maken, zodat wij er zeker van zijn dat onze medewerkers beschikbaar zijn. Heeft u nog vragen over onze producten of diensten, wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan advies bij uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.acculadercenter.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn