Babymuis – de perfecte voeding voor uw roofdier

De tijd dat gezinnen alleen een kat, hond, konijn of hamster als huisdier hadden, is voorbij. Steeds vaker zijn er huishoudens die er meer exotische of bijzondere dieren als huisdieren op nahouden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • fretten
  • roofvogels,

maar evenzo populair zijn reptielen zoals:

  • hagedissen
  • schildpadden
  • slangen.

Maar net als elk ander levend wezen, moeten ze wel gevoerd worden. Bij AnimalFoodExpress kunt u terecht voor de beste voeding voor uw huisdier, zo ook voor het aanschaffen van babymuis voor uw kleine rover.

Waarom babymuis het beste is voor uw kleine rover

Roofdieren eten in de natuur voornamelijk andere levende diertjes. In dit opzicht worden deze diertjes prooidieren genoemd. Als je een roofdier als huisdier hebt en hem dus feitelijk in gevangenschap houdt, dan is het dier niet meer in staat zelf op rooftocht te gaan naar prooien. Van alle dierenvoedingsproducten die op de markt aanwezig zijn, komen prooidieren heeft meest in de buurt van het natuurlijke dieet van uw roofdier. Omdat relatief meer huishoudens ‘andere soorten huisdieren’ houden, bieden steeds meer dierenzaken dan ook prooidieren te koop aan. Ratten en muizen vallen ook onder de term ‘prooidieren’ als het gaat om voeding voor roof-huisdieren. Het nadeel van deze prooidieren is echter, dat de grote harde botten verwijderd dienen te worden. Uw rover kan er in zijn of haar gulzigheid namelijk in stikken of er kunnen in hun lichaam verstoppingen of beschadigingen optreden, die verre van wenselijk zijn! Bij het voeren van babymuis loopt uw huisdier hier geen risico op! De broze botten van deze muis zorgen voor een makkelijke en nutritioneel rijke maaltijd, zonder kans op verstoppingen of beschadigingen. Daarnaast is babymuis een goede basis als voedselbron. Het is een bron van calcium, ijzer, magnesium en zink: Basis mineralen waar uw roofdier baat bij heeft en wel op vaart. Het is nagenoeg niet mogelijk om prooidieren vers te verkopen. Muizen zijn toch ongedierte en ongedierte kan een bron van ziektekiemen met zich meebrengen. Dat wilt u natuurlijk niet in de buurt van uw huisdier hebben, laat staan als voedsel aan hen voorschotelen! Hoewel met het invriezen van prooidieren, en dus ook babymuis, kans bestaat dat er verlies van voedingswaarde optreedt, is de optie van het aankopen van ingevroren babymuis toch een goed idee. Let er alleen op, dat u de ingevroren prooidieren alleen inkoopt bij een betrouwbare leverancier zoals Animal Food Express. Animal Food Express heeft een uitgebreid assortiment aan diepvries diervoeding en snacks, levert producten bevroren aan huis en geeft daarbij deskundig voedingsadvies voor uw roofdier! Animal Food Express verkoopt babymuis is twee uitvoeringen: babymuis van een a twee gram en babymuis XXL van drie tot vier gram. Afhankelijk van de grootte van uw roofdier en zijn of haar behoefte, kunt u een van de twee varianten aanschaffen in een zak van 25 stuks of een grootverpakking van een kilo. Animal Food Express zorgt voor een snelle levering, een professionele verpakking met nep ijs waardoor het product nog goed bevroren bij u aankomt en zorgt ervoor dat u vers waar voor uw geld krijgt.

Waarom Animal Food Express

Naast babymuis, verkoopt Animal Food Express ook andere soorten prooidieren aan in allerlei verschillende maten. De ingevroren prooidieren zijn van goede kwaliteit en zijn zichtbaar vers. De aankopen worden in een nette en kwalitatief hoogstaande verpakking bij u thuis bezorgd. Animal Food Express kent een snelle levering. Bestelt u voor 13.00u, dan kunt u er van op aan dat de producten de volgende dag bij u in huis zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn