Bedrijfsinformatiesystemen voor iedere onderneming

Belangrijke data verzamelen, bewerken en analyseren. Een onderneming kan niet zonder bedrijfsinformatiesystemen die dit doen. Alle financiële gegevens worden bijgehouden. Gebruik daarom de service van Sense4U om het implementeren van de systemen gemakkelijk te laten verlopen. De bedrijfsinformatiesystemen kunnen zowel informatie verzamelen, bewerken als presenteren voor het bedrijf. De bedrijfsinformatiesystemen hebben  verschillende programma’s om uw onderneming makkelijker te onderhouden. Denk hierbij aan:

  • Boekhoudprogramma’s voor uw financiële gegevens
  • CRM systemen waarin alle klanten zijn opgenomen.

Daarnaast biedt het ook uitkomst om de bedrijfsvoering soepeler te laten verlopen. Alle data is in een vast systeem terug te vinden, waardoor het gemakkelijker is terug te grijpen op de benodigde informatie. Aan het einde van de rit heeft u een gemakkelijk systeem waardoor het uitvoeren van de bedrijfsvoering niet al te veel tijd kost en u samen met uw medewerkers zonder bezorgdheid door kunt gaan met de taken die er echt toe doen binnen uw onderneming. Echter is de plaatsing van bedrijfsinformatiesystemen voor iedereen een ingrijpend proces. Het systeem moet namelijk in een keer goed zijn als het live gaat. Ook moet iedereen er mee kunnen werken en mogen er geen fouten meer inzitten. Te vroeg live gaan, kan voor extra kosten zorgen. Denk hierbij aan het uitvallen van systemen en het inschakelen van een ICT-assistent.

Bedrijfsinformatiesystemen goed geïmplementeerd

Sense4U vindt het echter belangrijk dat bedrijfsinformatiesystemen geïmplementeerd worden. De testfase is daarbij belangrijk, maar door een gebrek aan budget kan het voorkomen dat niet alles getest kan worden. Dan moeten er keuzes gemaakt worden. Daar komt Sense4U om de hoek kijken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het risk-based testen van bedrijfsinformatiesystemen bij ieder bedrijf. Dit houdt in dat er zo efficiënt en effectief mogelijk omgegaan wordt met het testen van de bedrijfsinformatiesystemen. De gebieden met de hoogste risico’s kunnen de meeste testinspanning vergen en de gebieden met de laagste risico’s de laagste testinspanning. Voordat het bedrijf deze testen uitvoert, is er altijd een intakegesprek waarin de wensen en diensten besproken worden. Alles wordt vastgelegd in een offerte op maat, zodat er geen onverwachte kosten optreden. Aan het einde van de testperiode weet u precies waar de risico’s liggen en wat eventuele oplossingen zijn voor het probleem. Daarmee kunt u zonder problemen live gaan met uw eigen bedrijfsinformatiesystemen en is het een zorg minder voor de toekomst.

Sense4U helpt u verder

Sense4U is een ICT bedrijf gespecialiseerd in het testen van bedrijfsinformatiesystemen, waarbij alles zo efficiënt en effectief mogelijk getest wordt. Hierdoor vergroot de aanpak het succes van de core business van een organisatie waarbij ICT een grote rol speelt. Een belangrijke taak, want de wereld verandert snel en ICT-oplossingen moeten snel geïmplementeerd worden om bijvoorbeeld concurrentievoordeel te behalen. Het bedrijf biedt hiervoor de volgende diensten aan om bedrijfsinformatiesystemen te testen:

  • demo on-site over het gestructureerd testproces in combinatie met Agile/SCRUM (kosteloos)
  • doorlichting van de volwassenheid van het testproces binnen uw organisatie middels TMMi (Test Maturity Model integration)
  • on-site workshops mbt (bepaalde delen van) het testproces waarbij uw projecten als uitgangspunt worden genomen
  • detachering van testprofessionals op tijdelijke basis.

Met de Agile methode is de implementatie van ICT oplossingen beheersbaar en inzichtelijk. Daarnaast zijn de grotere projecten opgedeeld in deelprojecten, zodat het ook voor u duidelijk blijft wat er is gedaan. Daarnaast zijn de on-site workshops speciaal voor u, zodat ook u kunt zien hoe een deel van het proces werkt. Wilt u meer informatie over wat Sense4u voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op sense4u.nl. Hier vindt u ook de contactgegevens en enkele voorbeelden van projecten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn