Zoekt u een aircoservice in Veldhoven?

Onze auto is niet meer van gisteren, maar tot op heden hebben wij daar nooit problemen mee ervaren. Toen wij laatst op vakantie wilden gaan, merkten wij echter dat er een rare lucht uit de ventilatie kwam. Dat baarde ons meteen zorgen want wij hadden het idee dat er iets met de airco aan de hand kon zijn. Dat zou heel vervelend zijn want wij waren van plan om een lange autorit te gaan maken in zeer warme streken dus een airco zou meer dan welkom zijn. Vandaar dat wij eens even gekeken hebben of er bij ons in de buurt ook een aircoservice in Veldhoven of omstreken te vinden was. Wij hadden namelijk geen zin om onze reis te moeten afleggen zonder airco en dus hadden wij er ook wel wat voor over om snel geholpen te worden. Wij hebben op het internet gezocht naar een aircoservice in Veldhoven en toen kwamen wij al snel terecht op de site van AutoserviceCaro. Deze site hebben wij met veel interesse bekeken omdat wij hier heel interessante diensten kregen aangeboden. Wij hebben daarom snel gekeken of zij ook open waren op het moment dat wij de site van deze aircoservice in Veldhoven bekeken omdat wij onze wagen graag snel wilden langs brengen. Wij zagen dat ze open waren en dus hebben wij onze wagen meteen naar de garage van deze aircoservice in Veldhoven gebracht.

Deze aircoservice in Veldhoven heeft ons meteen geholpen

Toen wij deze aircoservice in Veldhoven uitlegden wat het probleem was, kregen wij te horen dat zij alles op alles zouden zetten om ons zo snel mogelijk te helpen. Dat was heel prettig om te horen en wij zijn dan ook blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan. Toen een monteur naar onze auto ging kijken, zag hij al snel dat er een lek in een van de leidingen zat. Dat zorgde ervoor dat er rommel in de ventilatie kwam en dat de koeling dus niet meer goed werkte. Gelukkig hadden ze bij deze aircoservice in Veldhoven alle materialen op voorraad liggen en dus konden wij gelijk een nieuw onderdeel laten aanbrengen. Wij zijn heel erg blij dat deze aircoservice in Veldhoven ons zo goed heeft geholpen en dat alles ook nog eens voor een heel goede prijs. Wij hoefden niet eens meer te betalen voor het feit dat zij ons per direct gingen helpen. Dat was een stukje service van hen, zo kregen wij te horen.

Onze koeling werkt weer optimaal

Toen wij onze wagen kwamen ophalen, zijn wij meteen op reis gegaan. Wij zijn heel blij dat wij de airco nog hebben laten repareren, want wij hadden deze hard nodig. Kortom:

  • onze airco is hier heel goed gerepareerd
  • wij konden meteen langskomen bij dit bedrijf
  • wij zijn voor een heel goede prijs geholpen

Als u uw auto ook wilt laten repareren, kan ik u dit bedrijf van harte aanbevelen. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van het werk zoals dat geleverd is. Kijk dus snel even op de site van autoservicecaro.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn