Zoeken naar een java developer vacature

Ik ben al een aantal jaar bezig met verschillende online cursussen om programmeren te leren. Ik ben bijvoorbeeld begonnen met html, css, javascript en java. Er zijn online erg veel verschillende cursussen die je kan doen en vaak zijn ze gratis. Ik vind het erg leuk om nieuwe dingen te leren en programmeren vind ik al jaren erg interessant. De cursussen die je online kan doen verschillen wel erg in niveau. Ik merk dat vaak de basis wel wordt besproken, maar goede opdrachten zijn soms lastig te vinden waar je ook ziet dat de kennis direct bruikbaar is. Ik was vaak in het weekend een aantal uur bezig met een cursus, omdat ik daarnaast ook nog een baan had. Het is dan vaak lastig om na een drukke dag, of week je dan nog in te zetten om iets nieuws te leren. Ik had dan vaak ook het gevoel dat ik de basis van deze programmeertalen begreep, maar niet voldoende ervaring ermee opdeed. Destijds werkte ik ook voor een IT-bedrijf, maar werkte op een andere afdeling. Gelukkig was er een collega die mij kon helpen met welke onderdelen ik moest leren. Op een gegeven moment zag ik een een opleiding waarmee je omgeschoold kon worden tot programmeur. Ik moest dan veel thuisstudie doen en had in de avonden vaak les op een school in Amsterdam. Dit leek mij een perfecte manier om op een goede manier programmeren te leren. Ik wist dat het zwaar zou worden naast mijn baan, maar gelukkig kon ik daar afspreken dat ik minder zou werken. Tijdens de opleiding ben ik zelfs gestopt met die baan, maar dat was meer omdat ik daar niet meer wilde werken. Een paar maanden geleden heb ik de opleiding afgerond en wilde ik opzoek naar een baan als programmeur. Ik begon met het zoeken naar een java developer vacature en begon te solliciteren. Ik werd uitgenodigd voor een interview, maar werd afgewezen omdat ik niet genoeg ervaring had. Daarna reageerde ik weer op een java developer vacature en er gebeurde hetzelfde. Blijkbaar was het niet zo gemakkelijk als ik dacht.

Java developer vacature op java-professionals.nl

Ik was regelmatig op een java developer vacature aan het reageren, maar merkte dat het erg lastig werd om aangenomen te worden. Ik miste bijna altijd de benodigde ervaring, of er waren betere sollicitanten. Uiteindelijk besloot ik om aan te kloppen bij een werving en selectiebureau en kwam terecht bij java-professionals.nl. Na een leuk gesprek hadden ze een goed idee van mijn mogelijkheden en kennis. De volgende dag kwamen ze al aan met een java developer vacature die goed bij mij paste. Ik besloot om niet in te gaan op deze vacature, maar ik kreeg regelmatig een geschikte java developer vacature binnen. Na een aantal sollicitaties had ik een bedrijf gevonden wat mij wilde aannemen.

Java Professionals kan je helpen om een geschikte baan te vinden

  • Ze zijn gespecialiseerd in deze markt
  • Hebben een groot aanbod en regelmatig wordt een nieuwe java developer vacature geplaatst
  • Kunnen jouw kwaliteiten goed matchen met een geschikte baan
  • Zijn betrokken en gemotiveerd om je te helpen

De mensen van Java Professionals hebben mij fantastisch geholpen. Ik denk dat ik zonder hun erg lang had moeten solliciteren voordat ik werd aangenomen. Zij hadden zeer snel een geschikte java developer vacature gevonden die aansloot bij mijn mogelijkheden en waren erg betrokken bij het proces. Ze konden mij veel goede tips geven die ik kon gebruiken tijdens de interviews waardoor ik eerder werd aangenomen. Uiteindelijk had ik na een paar maanden een geschikte baan gevonden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn