Wat te doen voor vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel

Wat te doen voor vrijgezellenfeest voor mannen in OverijsselOnze vriendenploeg is al jaren bij elkaar. Ik ken veel van de jongens al sinds de basisschool en een aantal andere jongens zijn aangesloten tijdens de middelbare school. Later zijn er nog een paar bijgekomen, maar iedereen kent elkaar al jaren en we weten ontzettend veel van elkaar. We gingen bijna elke week uit in een stad in de buurt en hebben ontzettend veel lol samen gehad. Tijdens de universiteit zag ik de jongens wat minder vaak en dat is nu nog minder nu iedereen een baan heeft. Toch blijft het contact goed en zie ik de jongens nog regelmatig. Ik vind het erg mooi om te zien hoe een vriendenploeg zo lang bij elkaar kan blijven. Een aantal jongens heeft al kinderen en is getrouwd. Nu is mijn beste vriend aan de beurt om te gaan trouwen en hij heeft mij gevraagd of ik zijn beste man wil worden. Een grote eer en ik zei natuurlijk meteen ja. Als beste man heb ik een aantal taken, waaronder een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel organiseren. Ik had nog nooit een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel georganiseerd, maar ik had wel een aantal ideeën. Het leek mij eerst een goed idee om mijn ideeën met de vrienden te bespreken en te zien of zij nog goede plannen hadden. Maar de jongens bij elkaar krijgen zonder dat mijn beste vriend dat wist was nog niet zo gemakkelijk. Gelukkig hielp zijn verloofde mee door hem mee te nemen naar haar ouders voor het weekend. Dat weekend konden wij de ideeën voor een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel bespreken. Veel verschillende activiteiten werden besproken, maar het leek iedereen een goed idee om iets actiefs buiten te gaan doen en daar zou ik dan naar opzoek gaan.    

Een leuk vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel geboekt via Outdoor Unlimited

Ik bekeek verschillende opties online zoals karten en paintballen, maar ik kwam niet iets tegen wat mij echt overtuigde. Ik wilde er graag een hele dag van maken met verschillende activiteiten. Nadat ik ruim een maand geleden weer aan het zoeken was, kwam ik via outdoorunlimited.nl een activiteit tegen met het thema Jackass. Mijn vriend was vroeger altijd dol op deze show en was als tiener vaak zijn eigen stunts aan het uithalen. Dit leek mij direct een goed idee voor ons vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel. We zouden dan verschillende activiteiten doen die ons in de middag bezig zouden houden en we werden ook nog eens ontvangen met bier en bierworst. Toen ik het voorlegde aan mijn vrienden, toen vonden zij dit ook meteen een geweldig idee voor ons vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel. Ze herinnerende zich alle stunts die ze vroeger nadeden en hoe ze daar filmpjes van maakten. We gingen nooit zo ver als in de show, want eigenlijk durfde we dat nooit aan. Bij ons is er dan ook nooit iemand gewond geraakt tijdens de stunts.      

Ook veel andere opties voor een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel

Twee weken geleden was daadwerkelijk ons vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel. We begonnen in de middag en werden opgewacht met een biertje en worst. We konden meteen beginnen met verschillende activiteiten die op de Jackass show te maken hadden. Iedereen moest ontzettend lachen die dag en de activiteitenmiddag van ons vrijgezellenfeest was zeer geslaagd. Bij Outdoor Unlimited hebben ze ook andere mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest voor mannen in Overijssel, ze hebben:

  • Een dag met commando activiteiten
  • Een middag met het thema New Kids
  • Een dag met verschillende onzinnige en grappige activiteiten
  • Je kan eventueel ook je eigen activiteiten kiezen
  • En er is ook een dag speciaal voor vrouwen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn