Wilt u zelf ontslag nemen?

Ik heb vijf jaar geleden een nieuwe baan gekregen en in het begin leek mij dit werk nog heel erg leuk, maar na twee jaar was ik eigenlijk was klaar met deze baan. Ik had namelijk een manager boven mij staan die ons allemaal het leven zuur maakte. Hij maakte meestal de meest onmogelijke roosters waardoor wij heel vaak geen enkele vrij dag hadden terwijl in principe allemaal maar vier dagen per week hoefden te werken. Hij plande ons echter vaak zo in dat wij tijdens de reguliere werkdagen twee uur vrij kregen waardoor wij dus wel aanwezig moesten zijn op kantoor, maar niet betaald kregen. Dat was allemaal heel vervelend en wij hebben daarom vaak geklaagd, maar dit hielp niets. Wij hebben daarom gekeken wat er mogelijk was wanneer wij zelf ontslag nemen wilden. Als je zelf ontslag nemen gaat, dan heeft dat vaak consequenties voor je uitkering. Het is namelijk zo dat wanneer je niet zelf ontslag nemen gaat, je wordt ontslagen en dan krijg je een uitkering van het UWV. Als je zelf ontslag nemen gaat, dan moet je ook zelf op de blaren zitten en dus wilde ik graag weten wat de mogelijkheden waren wanneer het ging over zelf ontslag nemen. Ik ben toen gaan kijken waar ik meer informatie over zelf ontslag nemen kon vinden en ik heb toen een kijkje genomen op het internet. Ik was namelijk van mening dat ik niet de eerste kon zijn die vanwege problemen op het werk zelf ontslag nemen wilde en dus heb ik gekeken wat de mogelijkheden waren. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van Juridischplatform.nl kon gaan kijken om te zien wat de mogelijkheden van deze site waren. Hier kun je namelijk advies vinden en inwinnen wanneer je zelf ontslag nemen wilt en dus heb ik gekeken wat de mogelijkheden van deze pagina waren. Ik heb toen gemerkt dat je hier heel veel nuttige en bruikbare tips en trucs kunt vinden en daarom was ik ook erg blij dat ik deze site gevonden heb. 

Lees dit voordat u zelf ontslag nemen wilt

Mocht u ook graag zelf ontslag nemen willen, dan raad ik u aan om eerst een keer naar de site van Juridischplatform.nl te surfen omdat u hier namelijk veel mogelijkheden kunt vinden om niet met de gebakken peren te komen zitten. Ik heb gemerkt dat in mijn geval zelf ontslag nemen niet handig was, maar dat ik wel in overleg met mijn baas kon regelen dat ik naar een andere locatie zou worden overgeplaatst. Zelf ontslag nemen is namelijk de meest radicale vorm van een probleem oplossen en het is daarom beter om andere mogelijkheden aan te wenden. 

Mijn probleem is nu opgelost

Ik ben blij dat ik advies heb ingewonnen want op deze manier kon ik een betere oplossing vinden. Kortom:

  • Surf een keer naar Juridischplatform.nl 
  • Bekijk hier de mogelijkheden die er zijn om uw situatie op te lossen 
  • Ga nooit over een nacht ijs 

Ik wens u veel sterkte.                                  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn