In deze shop kun je brownies per post bestellen!

Voor als je in deze gekke tijd op zoek bent naar een origineel cadeau om via de post te versturen is er The Brownie Box. In deze webshop kun je namelijk brownies per post bestellen, zowel om naar jezelf te laten versturen als naar iemand die je een cadeau wilt geven. Omdat we op dit moment in verband met de coronacrisis niet meer zomaar bij mensen langs kunnen gaan als ze jarig zijn, zijn brownies per post ontzettend populair geworden. Het is nu eenmaal een heel origineel cadeautje waarmee je de jarige echt kunt verrassen. Wie verwacht er immers een pakketje met lekkere brownies in de bus, versgebakken en voorzien van een persoonlijke boodschap? Niemand toch? En in de webshop van The Brownie Box kun je ook nog kiezen uit diverse smaken. Ze zijn allemaal even origineel en super lekker, dus dat wordt nog lastig kiezen! De kans is groot dat je op in deze webshop terecht komt omdat je brownies per post wilde bestellen voor iemand die binnenkort jarig is, en ze daarna alsnog ook voor jezelf bestelt. Zó lekker als ze ze bij The Brownie Box bakken, daar kun jij namelijk met je kookkunsten niet tegenop.

Welke smaken brownies per post zijn er?

In de webshop van The Brownie Box kun je brievenbusdoosjes met versgebakken brownies bestellen. Je kunt zowel een hele doos met één en dezelfde smaak kopen als een box met een mix van allerlei smaakjes door elkaar. Als je zelf helemaal fan bent van een specifieke smaak brownies per post dan kies je natuurlijk een hele box met deze smaak, maar als het een cadeautje is voor iemand die jarig is dan is een mix van smaakjes wellicht leuker. Je hebt daarbij de keuze uit onder andere de volgende smaken:

  • Brownies met Oreo koekjes erin verwerkt
  • Brownies met karamel zeezout smaak
  • Brownies met M&M’s
  • Brownies met Stroopwafelsmaak
  • Brownies met hazelnoten of walnoten

Ook hebben ze uiteraard de originele smaak zonder toevoegingen, en een smaak met extra veel chocolade erin verwerkt. Voor de echte chocoladeliefhebber is deze natuurlijk een echte must! En als je echt niet kunt kiezen dan bestel je toch gewoon de brownies per post mixbox? Deze bevat 24 brownies in 8 verschillende smaken, zodat jij of diegene die ze brownies ontvangt ze allemaal kunt uitproberen!

Hoe werkt brownies online bestellen?

Als je via de webshop van The Brownie Box brownies per post wilt bestellen dan gaat dat heel gemakkelijk in zijn werk. Je kiest eerst de grootte van de box, en vervolgens welke smaken je wilt dat deze bevat. Je kunt kiezen voor een box met 6, 12 of 24 brownies. groter kan helaas niet, want dan past het pakketje niet meer door de brievenbus. Daarna schrijf je een persoonlijk kaartje (als je het naar iemand anders laat sturen) en voeg je als je dat wilt een persoonlijke foto toe. Vervolgens vul je het adres in van waar je wilt dat de box met versgebakken brownies naartoe gestuurd wordt en de datum waarop je ze verzonden wilt hebben. The Brownie Box verstuurt vervolgens jouw brownies per post op de gewenste datum en naar het gewenste adres. Zo heb je dus op een hele gemakkelijke manier een super origineel cadeautje voor de jarige. Heb jij het al eens geprobeerd?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn