Wilt u in uw woning of kantoor spuitbeton aanbrengen?

Toen wij het nieuws kregen dat wij een heel grote opdracht konden binnenslepen met ons bedrijf, hebben wij besloten om het pand te kopen waar wij al heel lang een oogje op hadden. Als de nieuwe klant namelijk met ons wilde werken, dan zouden wij genoeg geld hebben om een nieuw kantoorpand te verwezenlijken. Wij hebben daarom gekeken hoe wij de nieuwe eigenaar konden worden van dit pand en wij hebben toen al heel snel een bod uitgebracht. Toen dit bod eenmaal geaccepteerd was, konden wij aan de slag met de voorbereidingen voor de verbouwing. Het is namelijk zo dat wij dit pand konden kopen omdat wij er zelf nog veel aan moesten verbouwen. De vorige huurders van het pand hebben het pand namelijk zwaar beschadigd achtergelaten omdat al het koper uit het pand gestolen is. Wij hebben toen besloten dat wij de op de ruwe muren en de grove plafonds, spuitbeton aanbrengen wilden. Wanneer wij namelijk spuitbeton aanbrengen zouden, zouden wij heel veel minder werk hebben van het renoveren van het kantoor. Wij hebben namelijk ook nog andere dingen overwogen dan spuitbeton aanbrengen, maar wij hebben gemerkt dat het beter zou zijn om gewoon spuitbeton aanbrengen te gaan omdat wij op deze manier een veel strakker resultaat konden bereiken, meer geld konden besparen en bovendien gaat het spuitbeton aanbrengen doorgaans snel waardoor dit eigenlijk veruit de beste mogelijkheid voor ons was. Wij hebben toen gekeken wie wij konden vragen voor het spuitbeton aanbrengen en wij hebben toen uitgebreid onderzoek gedaan naar de bedrijven die voor ons spuitbeton aanbrengen konden. Wij hebben bij meerdere bedrijven een offerte aangevraagd omdat wij graag wilden weten hoe duur het spuitbeton aanbrengen zou worden. Wij hebben toen gemerkt dat de mensen van kreeft.nl ons veruit het beste konden helpen en ik ben daarom ook met deze mensen gaan praten. Zij hebben ons toen uitgelegd hoe zij het spuitbeton aanbrengen konden en wij hebben toen meteen groen licht gegeven. Wij wilden namelijk een goed resultaat boeken en het was duidelijk dat wij dat met deze mensen konden bewerkstelligen. 

Deze mensen konden professioneel spuitbeton aanbrengen in ons kantoor

Wij zijn blij dat wij de mensen van kreeft.nl gevraagd hebben toen wij spuitbeton aanbrengen wilden laten want wij wilden er zeker van zijn het het spuitbeton aanbrengen goed uitgevoerd zou worden. Wij hadden geen betere partij in de arm kunnen nemen dan dit bedrijf. Zij heeft namelijk heel veel ervaring met het spuitbeton aanbrengen en daarom hebben wij ook geen seconde spijt gehad van het feit dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. Ons kantoor ziet er heel strak uit en wij zijn zeer te spreken over het resultaat. 

Wilt u meer weten? 

Als u ook met dit bedrijf wilt werken, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van kreeft.nl te surfen 
  • Te bekijken wat deze specialisten op hun site gepost hebben 
  • Een afspraak te maken om uw situatie eens te bekijken 

Ik hoop dat u ook goed geholpen kunt worden door dit bedrijf. Wij zijn uitzonderlijk te spreken over het werk dat zij voor ons gedaan hebben.                  

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn