In dit prachtige fietshotel in Overijssel kom je helemaal tot rust!

Voor iedereen die op zoek is naar het mooiste fietshotel in Overijssel heb ik een tip: Namelijk ‘t kruisselt. Ik heb al meerdere keren in dit prachtige hotel gelogeerd met mijn vriend, en we kennen weinig plekken waar we zo ontzettend bij kunnen komen van ons stressvolle, dagelijks leven. Omdat we beiden dol zijn op wandelen en fietsen en dat bovendien graag in eigen land doen, waren we een paar jaar geleden op zoek naar een leuk fietshotel in Overijssel. Daar wonen we namelijk zelf niet zo ver vanaf, en het is een ontzettend mooie provincie! Toen we hotel ‘t kruisselt vonden zagen we meteen dat dat de perfecte plek was voor iedereen die houdt van een vakantie in de natuur, in combinatie met een heel ontspannend verblijf. De locatie van dit hotel is werkelijk waar prachtig! Het ligt namelijk echt middenin de natuur van De Lutte, omgeven door niets dan velden, bossen en pittoreske dorpjes. Het is er zó stil en je hoort echt alleen het geluid van de vogeltjes als je ‘s avonds in de tuin een boek leest, zalig! Voor ons is het echt een lievelingsplek geworden. We zijn nu al drie keer in dit fietshotel in Overijssel geweest, en genieten elke keer opnieuw enorm. Het fijne aan dit hotel is dat je hun fietsen kunt gebruiken en dus niet je eigen fietsen hoeft mee te sjouwen om tochten mee te maken. Ten eerste hebben wij zelf helemaal niet zo’n goede fietsen, en ten tweede is het nogal een gedoe om die mee te moeten nemen achterop de auto. Gelukkig beschikt het hotel over uitstekende fietsen (met meerdere versnellingen) waarmee je optimaal kunt genieten van de prachtige routes in de omgeving.

De faciliteiten van dit fietshotel in Overijssel

Bij hotel ‘t kruisselt bieden ze je diverse faciliteiten, welke allemaal zijn inbegrepen in de prijs, zoals:

  • Gebruik van hun eigen (kwalitatief goede!) fietsen
  • Hele comfortabele bedden (Wij slapen altijd als een roos!)
  • Een jeu de boules baan
  • Een boekenkast met gratis leesvoer
  • Een prachtig binnenzwembad

Bovendien is er in de omgeving van dit fietshotel in Overijssel ook van alles te doen. Daarover informeren ze je graag bij de receptie. Deze activiteiten verschillen namelijk per periode. Voor mensen die van golfen houden heb ik bovendien goed nieuws! Naast het hotel bevindt zich namelijk een super mooie golfbaan. Mijn vriend en ik hebben al eens geprobeerd een balletje te slaan, maar zijn er eerlijk gezegd niet zo goed in en dus houden we het bij fietsen, wandelen en zwemmen als we in dit fietshotel in Overijssel zijn. Maar als jij dol bent op golfen en middenin de natuur wilt verblijven is dit hotel dus zeker een aanrader!

Fietshotel in Overijssel met ontbijtbuffet

Het ontbijt wordt in dit fietshotel in Overijssel geserveerd in buffetvorm. Wij vinden dat beiden echt ideaal. Je kunt precies eten waar je zin in had, en net zoveel opscheppen als je maar wilt. Alles is altijd vers bereid en van goede kwaliteit, net als het diner trouwens. Niet gek dus, dat wij elk jaar terugkomen in dit heerlijke fietshotel in Overijssel. We zijn dol op de plek en genieten elke keer weer enorm van de fijne sfeer, het heerlijke eten en natuurlijk de prachtige natuur. Een aanrader dus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn