Wilt u goede epdm folie kopen?

Onlangs werd ik door een klant ingeschakeld met de vraag of ik ook epdm folie voor hem kon aanleggen. Hij had namelijk ooit een klussenbedrijf ingeschakeld om zijn platte dak bij te werken omdat hij last had van lekkage. Deze mensen hadden hem toen aangeraden om met epdm folie te gaan werken en toen hij wat meer over dit product was gaan opzoeken, was hij heel enthousiast over dit product en wilde hij dus graag met epdm folie gaan werken. Hij heeft toen de klussers van dat bepaalde bedrijf gevraagd of zij de epdm folie wilden aanleggen en dat hebben zij gedaan, maar u wilt niet weten hoe. Ik heb het werk van deze mensen gezien en ik snap werkelijk niet hoe iemand epdm folie zo verkeerd kan aanleggen. Ten eerste was het mij meteen duidelijk dat deze mensen niet voor een goede soort epdm folie hadden gekozen en toen ik zag hoe ze de epdm folie hadden aangelegd, sprongen de tranen mij ook meteen in de ogen. Dit was prutswerk van het zuiverste soort en het was mij daarom meteen duidelijk dat ik hier moest gaan ingrijpen. Ik heb daarom met de klant een nieuw plan van aanpak gemaakt en ik heb toen besloten dat ik alles zou inkopen wat nodig was om het dak in goede staat terug te brengen. Ik heb toen gemerkt dat ik het beste een keer kon gaan kijken waar ik goede epdm folie kon vinden en ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site van epdmxl.nl kon gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag goede epdm folie willen kopen en ik heb gezien dat de recensies ook zeer lovend waren. Genoeg reden dus om hier een bestelling te gaan plaatsen want ik had al snel in de gaten dat ik hier heel goede inkopen zou kunnen doen. 

Deze epdm folie was eenvoudig aan te brengen 

Ik heb gemerkt dat wanneer je met epdm folie gaat werken, je in theorie niet bang hoeft te zijn dat dit niet zou lukken. Ik heb namelijk gemerkt dat je ten eerste op de site van epdmxl.nl heel goede uitleg kunt krijgen en vervolgens kun je ook bijna geen fouten maken met epdm folie. Ik kan daarom iedereen dit materiaal aanraden en ik snap ook niet hoe andere mensen dit materiaal niet goed konden aanbrengen. Ik heb gemerkt dat dit materiaal heel fijn is om mee te werken en ik zou daarom iedereen aanraden om ook een keer te kijken of epdm folie ook geschikt is voor uw dak. U zult zien dat u heel veel plezier van dit materiaal kunt hebben. 

Kijk ook nog even op de site

Als u meer wilt weten over dit materiaal, dan kunt u altijd even naar de site van epdmxl.nl surfen omdat:

  • u hier kunt zien welke materialen er allemaal beschikbaar zijn 
  • u hier alles kunt kopen om uw klus in  goede banen te leiden 
  • u via deze site zeer scherp kunt inkopen 

Ik hoop dat u hier ook de juiste materialen kunt inslaan.                             

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn