Wie zorgt dat uw bouwlogistiek op orde is?

Wij hebben vorig jaar een nieuw kantoorpand laten bouwen en dat was een hele organisatie. Wij hebben namelijk ons oude pand eerst moeten slopen en vervolgens konden wij pas beginnen met de bouw van het nieuwe pand. Een factor die dit werk behoorlijk moeilijk maakte, was dat wij een kantoor in het centrum van Rotterdam hebben. Dat betekent dat je dus allerlei vergunningen moet aanvragen om er zeker van te zijn dat je aan de slag kunt gaan. Wij moesten namelijk meerdere dagen de straat afzetten omdat wij met groot materieel gingen werken. Wij hebben daarom al in een heel vroeg stadium gekeken wie wij konden vragen om deze bouwlogistiek te regelen. Wij hadden namelijk van veel mensen te horen gekregen dat je het beste iemand voor de bouwlogistiek kunt zoeken omdat je zelf namelijk snel in de knoei komt wanneer je je bouwlogistiek allemaal zelf wilt regelen. Vandaar dat ik ben gaan zoeken naar mogelijkheden om iemand te vinden die voor ons de bouwlogistiek kon regelen en op die manier ben ik terechtgekomen bij de mensen van bouwaanvoerders.nl. Deze site heb ik met heel veel interesse doorgenomen en ik moet u zeggen dat ik onder de indruk was van de mogelijkheden die ik hier allemaal aangeboden kreeg. Als je namelijk op deze site gaat kijken wat deze mensen op het gebied van bouwlogistiek allemaal voor je kunnen doen, dan moet je al snel toegeven dat deze mensen je de hulp kunnen bieden die je hoopte te kunnen vinden. Ik ben daarom meteen even contact gaan opnemen met de mensen van deze site. Ik kreeg toen te horen dat zij graag onze bouwlogistiek wilden verzorgen en dat was heel prettig om te merken. Ik heb daarom meteen een afspraak met hen ingepland om de bouwlogistiek voor te bereiden en om het goed door te spreken. Ik heb gemerkt dat deze mensen hun taak heel serieus nemen en heel goed met je meedenken over de mogelijkheden die zij te bieden hebben. Dat was voor ons heel prettig en wij waren daarom ook heel blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben. 

Dit bedrijf verzorgde onze bouwlogistiek als geen ander

Wij hebben gemerkt dat wanneer je de mensen van bouwaanvoerders.nl je bouwlogistiek laat verzorgen, je er zeker van kunt zijn dat je heel goed geholpen wordt. Deze mensen hebben heel veel ervaring binnen de bouwlogistiek waardoor je dus altijd zeker kunt zijn dat zij met alles rekening houden. Wij hebben gemerkt dat onze bouwlogistiek tot in de puntjes verzorgd was en dat heeft ons veel tijd opgeleverd. 

Wilt u ook met deze experts werken? 

Mocht u ook met deze experts willen werken, dan raad ik u aan om:
  • Even naar de site van bouwaanvoerders.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een offerte aan te vragen om een overzicht van de kosten te ontvangen 

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf zijn gaan werken want deze mensen hebben ons heel goed weten te helpen. Wij hebben gemerkt dat zij ons heel goed hebben geholpen en dat alles voor een heel goede prijs. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn