Waar kun je online led lampen kopen?

Led lampen zijn een veel milieuvriendelijker alternatief voor gloeilampen, en dus worden ze steeds vaker gebruikt in woningen. Sinds de introductie van led heeft het een grote ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig is er led verlichting met een hele gezellige, warme kleur, wat het perfect maakt om binnenshuis te gebruiken. Als je led lampen online wil kopen doe je dat het beste in de webshop van Pret Met Led. Daar hebben ze namelijk werkelijk alle soorten led verlichting die je maar kunt bedenken. Of je het nu wilt toepassen in de badkamer, als feestverlichting of zelfs om een bouwterrein mee te verlichten, Pret Met Led heeft het. Hun assortiment omvat namelijk onder andere de volgende soorten led verlichting:

  • Badkamer spots om in te bouwen
  • Led buizen voor bevestiging onder meubels
  • Super felle led bouwlampen
  • Led buitenverlichting voor in je tuin
  • Led panelen voor in kantoren of praktijken

Een van de grootste categorieën in de webshop van Pret Met Led is die van de inbouw led lampen, ook wel spots genoemd. Deze zijn speciaal ontwikkeld om te worden verwerkt in een plafond, en worden om die reden vaak in badkamers gebruikt. Dit kun je doen wanneer het huis wordt gebouwd. Als je een bestaand huis hebt en je wilt toch graag led inbouwspots in je badkamer dan zou je een verlaagd plafond kunnen maken waarin je ze verwerkt. Dit oogt vaak zelfs een stuk knusser, dus je slaat daarmee twee vliegen in één klap. 

Led lampen onder je tv meubel

Als je zoals zovelen dol bent op technologie, en je wilt van je tv hoek echt iets bijzonders maken, dan zou je kunnen denken aan de gave led buizen van Pret Met Led. Dit zijn buizen met led lampen die je onder je tv-meubel kunt bevestigen. Als je dit doet zonder dat de buis zichtbaar is geeft dat een super gaaf effect. Als je de lamp niet gebruikt zie je namelijk niets, maar als je hem aandoet schijnt er een licht vanonder je tv-meubel vandaan. Een super gaaf idee wat een erg moderne uitstraling heeft. Zo komt zo’n grote flatscreen tv nog beter uit. Dus wil jij ook je woonkamer een coole uitstraling geven, koop dan een zwevend tv meubel en bevestig de led lampen buizen van Pret Met Led eronder in een kleur naar keuze. Want wist je al dat ze deze led buizen in diverse kleuren hebben? Zo wordt het maken van een home cinema je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Led buitenverlichting kopen

Wat ze uiteraard ook in de webshop van Pret Met Led aanbieden is led buitenverlichting. Wat de led lampen van Pret Met Led zo ideaal voor buiten maakt is dat ze allemaal een IP-klasse van IP144 of hoger hebben, en dus spatwaterdicht zijn. Dit is wel zo belangrijk voor een buitenlamp, want je wilt natuurlijk niet dat hij om de haverklap kapot gaat doordat het regent, of erger: Dat er kortsluiting ontstaat. met de led buitenverlichting van Pret Met Led hoef je je daarover geen zorgen te maken. Ze hebben zowel spotjes voor je veranda, als led lampen voor aan de wand, zowel met als zonder schakelaar. Voor alle soorten led verlichting ga je dus snel naar pretmetled.nl, want daar hebben ze alles wat je nodig hebt. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn