Waarom je ipad verkopen?

Op het moment dat je een nieuwe tablet verkoopt, is het de vraag wat je met de oude doet. Je kunt je oude ipad verkopen, heb je dat wel eens overwogen? Dit levert voordelen op voor zowel jouzelf, als voor het milieu. Het is daarom zeker de moeite waard om hier eens over na te denken, je ipad verkopen is een goede oplossing als je nu al weet dat je hem toch nooit meer gaat gebruiken. Zo krijg je er nog wat geld voor en dat is altijd mooi meegenomen.

Oude ipad verkopen

Met tablets en smartphones gaat het vaak hetzelfde op het moment dat je een nieuw exemplaar koopt. De oude belandt in een la met het idee dat deze nog wel eens van pas zal komen. Bijvoorbeeld omdat je nieuwe stuk gaat. Maar uiteindelijk is je oude iphone of ipad verkopen eigenlijk een veel betere keus. Want hoe vaak gebeurt het nu dat je je oude model nog weer eens tevoorschijn haalt? Uiteindelijk gebeurt dit eigenlijk nooit. En op den duur is het type zo verouderd dat veel apps er niet meer op werken en de accu is versleten en wil niet meer opgeladen worden. Je hebt er op die manier dus niets meer aan. Je ipad verkopen is op dat moment soms nog wel een optie, onderdelen kunnen soms nog wel van pas komen voor handelaren, maar veel geld zul je er niet meer voor krijgen. Dit was anders geweest als je direct tot verkoop was overgegaan. Maar vaak vinden mensen dat lastig, want aan wie verkoop je het dan? Je kunt wel proberen om via sociale media of verkoopsites een koper te vinden, maar dit is soms een heel gedoe. Want hoe weet je zeker of de koper betrouwbaar is? Gelukkig kan het ook gemakkelijker, je kunt eenvoudig je ipad verkopen via 123verkopen.nl.

Alleen maar voordelen

Wat heeft een dergelijke website hier nu aan? Ga jij aan hen jouw ipad verkopen, dan zullen zij deze opknappen om hem daarna weer door te kunnen verkopen. Is jouw tablet teveel beschadigd, dan kunnen ze altijd nog bepaalde onderdelen gebruiken en de rest kan naar de recycling. Jij hebt als voordeel dat het hele proces heel eenvoudig gaat en dat je snel je geld krijgt. Het levert dus alleen maar voordelen op:

  • hergebruik van het complete apparaat of van onderdelen is beter voor het milieu
  • je ontvangt er een leuk bedrag voor
  • iemand anders kan tegen een scherpe prijs een tablet kopen die goed werkt

Zoals gezegd is je ipad verkopen via 123verkopen.nl heel erg eenvoudig. Je selecteert op hun website het model dat je hebt en de uitvoering. Dit is in de handleiding terug te vinden en anders ook bij de systeeminformatie in je tablet. Daarna beantwoord je wat vragen, bijvoorbeeld of het apparaat goed opstart en of er zichtbare beschadigingen zijn. Daarna krijg je een bod te zien waarvoor zij de tablet van jou over willen nemen. Ga je akkoord? Dan kun je gratis je apparaat naar hen opsturen en krijg je snel je geld uitbetaald. Je ipad verkopen via 123verkopen.nl is dus echt een fluitje van een cent en levert je een leuk zakcentje op!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn