Rapportages verspreiden met Qlik NPrinting

Rapportages verspreiden met Qlik NPrintingWellicht bent u met uw organisatie al bezig met een implementatie van Business Intelligence. Is deze term nieuw voor u? Dan valt er nog veel te leren. Dat is goed nieuws, want Business Intelligence is de manier om uw organisatie te optimaliseren. Met Business Intelligence maakt u gebruik van alle gegevens die binnen uw bedrijf beschikbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Verkoopcijfers
  • Ziekteverzuim
  • Inkoopkosten en -trends
  • Doorlooptijden in productie

Al deze gegevens bevinden zich ergens in uw bedrijf, of deze nu vastgelegd worden of niet. Met Business Intelligence oplossingen als Qlik, kunt u deze gegevens vastleggen en verzamelen. Op basis hiervan creëert u overzichten waarmee u beter inzicht krijgt in het reilen en zeilen binnen uw organisatie. Qlik is een van de Business Intelligence tools die u hiervoor kunt gebruiken. Daarop aanvullend zijn er allerlei toepassingen beschikbaar die Qlik nog beter bruikbaar maken. Een van deze toepassingen is Qlik NPrinting. Naast deze toepassing kunt u ook kiezen voor Qlik View, waarmee u uw medewerkers toegang geeft tot analyses in Qlik zonder dat zij deze kunnen bewerken. Er zijn talloze mogelijkheden voor bedrijven om zich te verbeteren met behulp van data-informatie. Kies daarom vandaag nog voor Business Intelligence, bijvoorbeeld met Qlik NPrinting. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden die u heeft als u kiest voor dit programma.

Wat is Qlik NPrinting?

Als u al gebruik maakt van Qlik kunt u ervoor kiezen Qlik NPrinting als add-on in te schakelen. Hiermee kunt u van grote, complexe rapportages snel kleinere rapporten maken. Deze zijn bruikbaar voor uw medewerkers, zonder dat zij hoeven te zoeken naar de informatie die zij nodig hebben. Hiermee voorkomt u ook dat gevoelige informatie bij al uw medewerkers terecht komt. U maakt met Qlik NPrinting als het ware een voorselectie voor uw medewerkers. Interesse in Qlik en Qlik NPrinting? Neem dan contact op met Provelu. Provelu is een bedrijf dat u kan helpen een Business Intelligence tool te implementeren. Kijk op https://provelu.nl/producten voor meer informatie over Provelu en de producten die u via Provelu aan kunt schaffen. Een consultant van Provelu vertelt u graag meer over de voordelen van Business Intelligence en de toepassingen van Qlik NPrinting. U zult versteld zijn van de mogelijkheden, ook voor uw organisatie.

Starten met Business Intelligence

Beginnen met het toepassen van Business Intelligence vereist enige kennis van deze techniek. Bovendien moeten uw medewerkers kennis maken met het programma dat u gaat gebruiken, bijvoorbeeld Qlik (NPrinting). Meestal kiezen bedrijven een partner uit om dit traject mee te starten. Provelu is een van de mogelijke partners die u hiervoor kunt benaderen. Interesse? Kijk dan op https://provelu.nl/producten voor meer informatie en maak een afspraak met een van de consultants van Provelu. Deze zal met u bespreken waarom u interesse heeft in Business Intelligence, Qlik NPrinting, en zal achterhalen welke behoeften er zijn in uw organisatie. Als u bijvoorbeeld meer grip wilt op de verkoopcijfers en wilt kunnen voorspellen hoe de markt zich gaat ontwikkelen, zal het traject zich hierop richten. Wilt u liever de doorlooptijden in uw productie aanpakken? Dan focust Provelu zich hierop. Het is afhankelijk van uw behoefte hoe het traject zal worden opgestart. In alle gevallen is het mogelijk gebruik te maken van Qlik software. Kleine en grote bedrijven kunnen profiteren van de voordelen die Business Intelligence biedt. Bel daarom met Provelu via het telefoonnummer dat u vindt op de website, om meer informatie op te vragen. Zo beschikt u snel over uw Business Intelligence oplossing met behulp van Qlik NPrinting.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn