Nieuwe en gebruikte palletstellingen van L.P. Petersen.

Wanneer het gaat om het inrichten van uw magazijn mag er niets boven functionaliteit en veiligheid gaan. Echter zijn goede stellingen niet goedkoop en begrijpen wij als u graag op de prijs bespaard. Wij bieden voor deze ondernemers die op zoek zijn naar een goedkope oplossing voor hun magazijnen gebruikte palletstellingen aan. Net als bij alle nieuwe producten die wij verkopen geldt voor de gebruikte palletstellingen dat wij ze uitvoerig controleren op betrouwbaarheid en functionaliteit. Gebruikte palletstellingen zijn een goed systeem voor het opslaan van erg grote goederen op pallets. Wanneer u gebruik maakt van palletstellingen weet u zeker dat u de ruimte in uw magazijn goed benut. De gebruikte stellingen van L.P. Petersen voldoen altijd aan alle kwaliteitseisen. U hoeft zich over de veiligheid geen moment zorgen te maken. Toch kunt u ten opzichte van nieuwe palletstellingen wel tot dertig procent besparen. Dat is voor elke ondernemer natuurlijk interessant. Gebruikte palletstellingen zijn vooral bedoeld voor gebruik in grote magazijnen. De stellingen zijn gemakkelijk op maat af te stellen. Hoe u uw magazijn dus ook heeft ingericht, u kunt altijd gebruik maken van palletstellingen. Wij zijn een compleet merkonafhankelijke verkoper. Geen fratsen of het onterecht voortrekken van bepaalde merken of modellen. Wij kiezen echt uitsluitend de beste producten en modellen voor u uit zodat u zeker weet dat uw magazijn veilig is en effectief is ingericht. Door de uitvoerige keuring van onze ervaren keurmeesters weet u zeker dat ook de gebruikte palletstellingen aan de hoogste eisen voldoen. Zo hoeft u zich nergens druk over te maken.

Ruime keuze aan gebruikte palletstellingen.

Wij bieden bij L.P. Petersen altijd zo veel mogelijk keuze aan. Waar het ene merk weer sterk in is zal dit bij de anderen weer anders zijn. Wij kunnen u ten allen tijde adviseren over welke gebruikte palletstellingen er het beste bij uw magazijn passen. Een voorbeeld van de merken waar wij palletstellingen van leveren zijn: Dexion, Polypal, Nedcon en Redirack. De meeste van deze stellingen zijn in hoogte en in lengte verstelbaar waardoor u optimaal alle ruimte in uw magazijn kunt benutten. Gaat u voor het eerst palletstellingen gebruiken? Denk er aan dat u hierbij ook palletwagens en heftrucks nodig zult hebben om uw voorraden te verplaatsen. Natuurlijk bieden wij bij L.P Petersen ook een totaaloplossing voor de gebruikte palletstellingen inclusief de benodigde palletwagens en heftrucks. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een eventuele offerte. Wanneer dit het geval is of wanneer u veel afneemt adviseren wij u wel om echt te kijken naar de mogelijkheden die er zijn voor de gebruikte palletstellingen. De stellingen die wij gebruikt aanbieden worden altijd goed geïnspecteerd en gekeurd door onze experts. Wij nemen daarnaast alleen gebruikte palletstellingen aan van fabrikanten die wij vertrouwen en waarvan wij weten dat ze kwaliteit leveren. Naast enkele gebruikssporen kunt u dus van uw palletstellingen genieten alsof deze nieuw zijn. En dat terwijl u tot wel 30% bespaart op de aanschaf.

Gemakkelijk geleverd en geïnstalleerd.

De hoogste kwaliteitsgarantie voor zowel nieuwe als gebruikte magazijnstellingen, dat is waar wij voor staan bij L.P Petersen. Wij hebben altijd veel van de topmerken op voorraad om direct te leveren. Wij hebben door heel Nederland onze eigen transport en montage. U bent dus altijd direct met ons in aanraking. Op onze website kunt u gemakkelijk zien wat wij allemaal aanbieden. Alles op het gebied van magazijnstellingen hebben wij in huis. U kunt bij ons terecht voor nieuwe stellingen, gebruikte stellingen en zelfs verhuur van stellingen. Neem vrijblijvend contact met ons op en zie wat wij voor uw magazijn kunnen betekenen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn