Een opleiding teelt volgt u bij Terra

Wilt u graag een opleiding teelt gaan doen? Kijk dan eens op terratrainingen.nl. Want wij bieden namelijk trainingen, cursussen en gehele opleidingen aan binnen de agrarische en groene sectoren. Denk aan het halen van een spuitlicentie in een paar dagdelen tot aan een complete opleiding teelt die meer dan 3 jaar in beslag kan nemen. Maar na de opleiding teelt hebt u wel een echt goedgekeurd diploma in handen, vergelijkbaar met de theoretische leerweg 3 van het MBO. Maar de opleiding teelt begint al vanaf 6 maand. Mocht u bijvoorbeeld een soortgelijke achtergrond hebben en eerder uw kennis willen ophalen omdat u al decennia ander werk hebt gedaan, dan komt u hiervoor in aanmerking. In dat geval hoeft u geen generieke vakken zoals talen te volgen en u kunt 50 procent van de vaktechnische vakken laten vallen. Er is ook een middenweg waarbij u alle vaktechnische vakken krijgt. Ideaal voor diegene met een MB)-diploma op zak, maar zonder enige ervaring in de teelt en dergelijke. En het is dus ook mogelijk om de gehele 3-jarige opleiding teelt bij ons te volgen. De lessen zullen klassikaal gegeven worden en wel in Hazerswoude-Rijndijk. Dat ligt in het hart van de Randstad en is daardoor goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Omdat wij begrijpen dat u geen zin meer hebt om iedere dag in de schoolbanken te zitten zal het leeuwendeel van de stof bestaan uit zelfstudie. U moet er dus wel degelijk enige discipline voor opbrengen. Als uw hart niet bij dit vak ligt, dan kunt u elders binnen onze opleidingen kijken. Het is anders spijtig van de investering. Maar als u daadwerkelijk groene vingers hebt dan zit er maar één ding op: meld u zo snel mogelijk aan voor deze opleiding teelt.

Een natuurgroene opleiding zoals de opleiding teelt volgt u hier

  • Droomt u ervan om een eigen kas met tomaten en komkommers te beginnen?
  • Houdt u meer van fruit en wilt u rijen aan rijen appels en peren telen?
  • Maar hoe zit het eigenlijk met de financiën, de administratie en het personeelsbeleid?

U begrijpt het natuurlijk al wel, er is bij de opleiding teelt zowel een grote praktische kant als een theoretische kant die u natuurlijk ook moet leren en kunnen toepassen. Dankzij de opleiding teelt die wordt gegeven door professionals afkomstig uit deze branche zult u alle kneepjes van het vak leren. Houdt u er trouwens wel rekening mee dat er ook nog andere kosten aan verbonden zitten? Denk aan het eenmalige lespakket, het intakegesprek en natuurlijk de examens en eventuele herkansingen die u zult moeten afleggen om het certificaat te bemachtigen. Toch is het altijd nog vele malen goedkoper dan wanneer u naar een reguliere Mbo-opleiding gaat. En zeg nou zelf, daar bent u toch veel te oud voor? Omdat u natuurlijk ook de kennis in de praktijk zult moeten brengen is een stage verplicht. Daar helpen we u natuurlijk graag bij zodat u terecht komt bij een professioneel bedrijf waar u zich misschien wel kunt opwerken.

We geven de training in overleg ook op locatie

Wilt u zich aanmelden voor de opleiding teelt of één van de vele andere opleidingen dan wel trainingen? Dat kan direct online via het aanvraagformulier. In dat geval begrijpen we echter dat u eerst nog even de kat uit de boom wilt kijken. Het is immers een hele verbintenis die u aangaat als u daadwerkelijk voor drie jaar een opleiding teelt gaat volgen. Voor vragen kunt u daarom bij onze klantenservice terecht. Ze staan telefonisch en per mail voor u klaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn