Keycords bedrukken

Wilt u echt eens origineel voor de dag komen? Bent u het zat klanten te verliezen omdat u simpelweg te weinig inspiratie hebt? Lopen klanten over naar de concurrent omdat ze daar wel leuke extra’s krijgen? Of hebt u gewoon geen kaas gegeten van marketing? Het is nooit te laat om bij te leren. Gaat u bijvoorbeeld eens keycords bedrukken. Wij begrijpen ook wel dat u dit niet zelf gaat doen. U hebt vast geen zin om speciale apparatuur te moeten kopen voor het keycords bedrukken. Nee, het keycords bedrukken moet u uiteraard uitbesteden aan een gerenommeerd bedrijf dat hier dagelijks mee van doen heeft. En dan treft het, want keycords bedrukken is een van onze dagelijks bezigheden. Wie wij zijn? Kijkt u eens op promoboer.nl en zie dat wij keycords bedrukken. Dat is nog lang niet alles want naast keycords bedrukken kunnen we werkelijk waar elk artikel wel bedrukken. Het is dan ook geheel aan u om hierin een keuze te maken. Wij komen u graag tegemoet want we hebben dankzij onze jarenlange ervaring een behoorlijke reputatie opgebouwd. We kunnen goed inschatten welk artikel of artikelen u moet laten bedrukken voor een optimaal effect. En niet alleen als relatiegeschenk aan klanten, ook aan medewerkers kunt u deze keycords geven. Erg handig omdat veel mensen met sleutelbossen rondlopen. En die zijn snel zoekgemaakt. Dat kan een ramp zijn! Denkt u maar eens aan een supermarkt en de hoeveelheid kantoren die dicht moeten blijven overdag. Vooral het kassakantoor is een plek waar niet iedereen zo maar even naar binnen mag lopen. Daar bevindt zich immers de kluis waar de kassalades ingaan als de supermarkt gesloten is. Ook is het de plek waar het losse geld geteld wordt en waar het geldtransport de weekopbrengst komt afhalen. In principe heeft alleen de dienstdoende hoofd caissière de sleutel van dit kantoor. Hang deze sleutel aan een keycord, dan kan zij het om haar nek dragen en is de kans aanzienlijk kleiner dat ze de sleutel kwijtraakt.

Laat door ons uw keycords bedrukken

U leest het, keycords bedrukken is een geweldig idee voor uw personeel. En dit geldt echt niet alleen voor het kassakantoor, er zijn vele kantoortjes in een winkel die voor een klein gedeelte van uw personeel toegankelijk zijn. Een ander bekend voorbeeld is de plek waar alle computers staan. U wilt niet dat een willekeurig personeelslid daar aan gaat zitten. Laat dat maar aan uw IT-afdeling over, vindt u ook niet? Afijn, het leeuwendeel van de mensen die keycords bedrukken of willen laten bedrukken door ons, geven de keycords vervolgens weg aan andere mensen. Dat kan dus in een kerstpakket aan personeel zijn maar vooral worden deze bedrukte artikelen uitgedeeld tijdens jaarbeurzen, conferenties of na vergaderingen aan potentiële partners en klanten. Voordat we aan keycords bedrukken beginnen willen we wel eerst weten wat u er graag op hebt staan. Wij zijn van alle markten thuis dus dat betekent dat we er zowel logo’s als afbeeldingen maar ook tekst op kwijt kunnen. Laat het echter geen overkill zijn! Mensen houden van een zekere simpliciteit dus het is verstandig om goed na te denken alvorens u uw ontwerp indient. Natuurlijk kunt u ook dat werk aan ons overlaten. Geeft u maar aan wat u er op wilt hebben, dan ontwerpen we desnoods een logo. Ook bepalen we de kleuren en ook niet onbelangrijk: het lettertype. Vervolgens sturen we onze ideeën naar u door en is het geheel aan u om er het een en ander aan te veranderen. Bij ons is de klant koning dus we gaan pas keycords bedrukken als u tevreden bent over de design. Wat kunt u er zoal op laten zetten? Onder andere de volgende dingen:

  • Het logo van het bedrijf
  • De slagzin, zorg er wel voor dat het pakkend is. Laat eventueel een wedstrijd uitschrijven!
  • Contactgegevens zijn ook zeer belangrijk dus denk er aan om uw e-mailadres, telefoonnummer of adres van uw winkel op de keycords te bedrukken!

Benieuwd naar voorbeelden? Kijkt u dan eens op de website

Naast het keycords bedrukken kunnen we nog veel meer voor u doen. We kunnen namelijk ook strandballen, pennen, paraplu’s en vele andere relatiegeschenken geheel op maat bedrukken. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Dan vindt u op de website de prijzen. Wilt u echt in het groot keycords bedrukken, dan is het aan te raden om eerst even contact met ons op te nemen. Dan kunnen wij er vast rekening mee houden en uw gewenste type keycord vast in het groot bij onze leveranciers gaan bestellen. Ook krijgt u dan een handige en overzichtelijke offerte zodat u meteen weet wat het u gaat kosten. Dat zal nooit erg veel zijn want bij ons bent u nooit een dief van uw eigen portemonnee. De diverse keycords komen in verschillende afmetingen. Hierbij kunt u denken aan keycords van 10 tot 20mm in de breedte. Ook hebben we bedrukbare veterkeycords en keycords met badges. Die badges kunt u dan als naamplaatje gebruiken. Zijn er onderdelen van uw favoriete keycord verloren gegaan? Dan is de kans groot dat u die losse accessoires ook bij ons kunt bestellen. Dan hebt u altijd reserveonderdelen in het magazijn liggen. Dat scheelt weer enorm in het verbruik van deze keycords dus vergeet niet om er wat losse onderdelen bij te bestellen! Hebt u verder nog vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn