Ik ga altijd naar deze dameskapper in Rotterdam

Ik vind het altijd heel belangrijk dat mijn haar goed zit en vandaar dat ik mijn haar ook niet zomaar door de eerste de beste kapper wil laten knippen. Ik wil dat dit alleen maar gedaan wordt door mensen die gepokt en gemazeld zijn in hun vak en die weten waar ze mee bezig zijn. Vandaar dat ik, toen ik naar de havenstad van ons land verhuisde, ook veel tijd gestoken heb in het vinden van een goede dameskapper in Rotterdam. Ik wil namelijk niet zomaar met de eerste de beste dameskapper in Rotterdam in zee gaan omdat mijn haar niet alleen moeilijk te behandelen is, maar het me ook veel waard is. Vandaar dat ik alleen maar naar een goede dameskapper in Rotterdam wilde gaan. Het was niet heel moeilijk om deze te vinden. Ik hoefde namelijk alleen maar een paar vrouwen in mijn omgeving met een goed kapsel te vragen waar zij hun haar altijd lieten doen en zij vertelden mij allemaal dat ze naar een en dezelfde dameskapper in Rotterdam gingen. Dat was dus waar ik ook graag geknipt wilde worden. Ik ben eens even gaan kijken of deze kapper ook een internetadres had en dat bleek het geval te zijn. Het adres van deze goede dameskapper in Rotterdam bleek JustJo-Hairstudio.nl. Toen ik op de site van deze dameskapper in Rotterdam ging kijken, had ik meteen in de gaten dat ik hier met een professional te maken had. Men beschreef hier namelijk goed wat zij allemaal voor mij konden doen en ik hoefde daarom ook niet lang na te denken over de vraag of ik hier een afspraak in wilde plannen of niet. Het stond voor mij vast dat wanneer ik een goede dameskapper in Rotterdam zocht, ik hier de expert kon vinden die ik nodig had. Vandaar dat ik snel een afspraak heb ingepland.

Deze dameskapper in Rotterdam kan echt alles!

Toen ik voor het eerst naar deze dameskapper in Rotterdam ging, werd ik heel hartelijk ontvangen. Dat is altijd prettig om te merken en ik was daarom ook meteen op mijn gemak gesteld. Ik kreeg een heerlijk kopje koffie aangeboden door de vrouw die mij ging helpen. Vervolgens wilde zij graag weten hoe ik mijn haar graag zou willen hebben. Ik heb haar toen verteld dat ik wel zin had in een ander kapsel en dat ik ook wel een keer een kleurtje wilde proberen. Dat leek de vrouw een heel goed idee en toen heeft ze me een boek laten zien met daarin allerlei mogelijke kapsels. Ik vond dit heel erg prettig want op deze manier kon ik een beetje inspiratie opdoen over wat ik allemaal zou willen. Ik had al heel snel een mooi kapsel gevonden en toen ging deze dameskapper in Rotterdam voor mij aan de slag. Ik merkte aan alles dat ik hier te maken had met een pro omdat alles heel soepel ging. Ik ben daarom heel blij dat ik hier een keer langs ben gegaan en ik kan u ook verzekeren dat ik hier een volgende keer zeer zeker weer een afspraak zal gaan maken.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe kapsel

Ik ben blij dat ik inmiddels een prachtig nieuw kapsel aangemeten heb gekregen. Ik zou deze vakmensen dan ook aan iedereen willen aanraden en wel vanwege het feit dat:

  • men hier heel deskundig te werk gaat
  • men de klanten heel vriendelijk behandelt
  • de prijzen bij deze kapper zeer gunstig zijn

kijk voor meer informatie over Just Jo Hairstudio op JustJo-Hairstudio.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn