Een legionella beheersplan: alles wat u hierover moet weten

hollandbuilding - legionella beheersplan

Bent u de eigenaar van een groot verzorgingstehuis en bent u op zoek naar een betrouwbare manier om erachter te komen of uw pand aan de veiligheidsvoorschriften voldoet op het gebied van de kwaliteit van het water uit de leidingen? Dit kan door middel van een legionella beheersplan. Het is heel verstandig om hier aan te denken, omdat het per slot van rekening om de veiligheid van uw bewoners en medewerkers gaat. Als u daar optimaal voor wilt zorgen, dan ontkomt u er niet aan om een legionella beheersplan op te stellen. Nu is natuurlijk de grote vraag die door uw hoofd spookt ‘hoe kan ik dit het beste aanpakken?’ Het is een feit dat maar weinig bedrijfsleiders weten hoe de vork precies in de steel zit als het gaat om een legionella beheersplan. Geldt dit ook voor u, dat u niet zo goed weet waar u moet beginnen? Maar wilt u er toch werk van maken? Dan is het heel mooi dat wij u op dit moment even treffen. Volgaarne maken wij even van deze gelegenheid gebruik om u hierover te informeren. Hebt u interesse? Lees dan snel verder in de volgende alinea, want daarin wordt u het een en ander uitvoerig uit de doeken gedaan, zodat u ook weer op de hoogte bent. Doe er uw voordeel mee!

Op naar een professioneel legionella beheersplan

Wellicht hebt u wel eens van collega’s in dezelfde branche gehoord hoe vervelend het is om een legionellabesmetting te hebben in het pand. Daar komt u niet zonder hulp van af! Bovendien is voorkomen nog altijd veel beter dan genezen en is het dus verstandig om een legionella beheersplan op te laten stellen door een ervaren professional. Voor sommige bedrijven waarvoor het risico van besmetting erg groot is, is dit zelfs wettelijk verplicht. Maar ook als u niet in de risicogroep valt, is het zeer wenselijk om hier wel werk van te maken. Als u hier wel oren naar heeft, dan raden wij u zeker aan om gelijk even naar onze website te surfen. Dit is hollandbuilding.nl. Wij staan te allen tijde voor u klaar met de meest uiteenlopende werkzaamheden op dit vlak, zoals:

  • Een deskundig legionella beheersplan waar u echt wat aan heeft en dat aan de wettelijke normen voldoet
  • Brononderzoek
  • Allerlei soorten desinfectie van waterleidingen
  • Het nemen van watermonsters om de kwaliteit te checken
  • Belangrijke achtergrondinformatie over de legionellabacterie

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de mogelijkheden bij Holland Building. Wij zijn van alle markten thuis en u kunt dan ook voor vele klussen een beroep op ons doen. Klinkt dit u wel als muziek in de oren en wilt u ook met ons in zee gaan voor onder andere een legionella beheersplan? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact op met ons team. Dit kunt u doen via het contactformulier op hollandbuilding.nl of door even te bellen of te mailen. Wij horen in ieder geval graag van u, zodat wij samen met u een betrouwbaar legionella beheersplan op kunnen stellen.

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

Als er eenmaal een legionellabesmetting in het verzorgingstehuis is geconstateerd, dan kan dit u duur betaald komen te staan. En u wilt natuurlijk niet met hoge kosten geconfronteerd worden… Kies daarom voor een deugdelijk legionella beheersplan van Holland Building, zodat u dit kunt voorkomen. Wij hanteren lage tarieven, dus om de prijs hoeft u het niet te laten! U hebt dus geen enkele reden meer om niet voor ons legionella beheersplan te kiezen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn