Edi installatie

Deze tekst gaat over de Edi installatie zoals u die kunt vinden op onze website, gruenbeck.nl. Een Edi installatie is een machine waarmee u water kunt behandelen. Dit klinkt misschien nog niet al te duidelijk en we kunnen het ons goed voorstellen dat u hier dan ook graag wat meer over komt te weten. Dan treft het dat u op die tekst bent gestuit want we leggen u erg graag van alles en nog wat uit over de Edi installatie in de hoop u er van te overtuigen dat het meer dan de moeite waard is om in een Edi installatie te investeren. Afijn, met een Edi installatie kunt u aldus water behandelen. Maar wat bedoelen we daar nu precies mee? Er zijn diverse manieren waarmee u van water wordt voorzien. Over het algemeen hoeft u niet thuis nog eens uw eigen kraanwater op te schonen. Maar voor bedrijven en instellingen die per dag vele kubieke liters water per dag verbruiken kan het wel degelijk uit om een installatie te installeren. Plaats de Edi installatie in uw machinekamer en laat hem zijn werk doen. Zoals natuurlijk voor de hand ligt is het belangrijkste proces van de Edi installatie de waterzuivering. Neem bijvoorbeeld zoiets simpels als afwaswater of douchewater. Er is vuil in gekomen net als kalk en andere mineralen. Ook kunnen er vele resten in zitten van eten en drinken maar ook van schoonmaakmiddelen. Daarbij denken we niet alleen aan afwasmiddel maar ook aan diverse schoonmaakproducten zoals terpentine, shampoo en ga zo maar dor. Een keur aan gevaarlijke en totaal niet gevaarlijke stoffen die bij elkaar terecht komen in het riool. Maar dankzij een Edi installatie kan dit er voortijdig uit gefilterd worden. Het water komt dan ook niet in het riool terecht maar wordt zodanig goed gezuiverd dat het nogmaals gebruikt kan worden. Dus u raadt het al: dankzij een Edi installatie bespaart u aanzienlijk op uw waterschap kosten.

Meer weten over de Edi installatie? Lees dan gauw verder

Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren? Dan weet u nu waar uw wezen moet want een Edi installatie kunnen wij voor u neerzetten op de gewenste plek. We sturen dan ook altijd onze eigen hoogopgeleide en ervaren monteurs mee om dit klusje te klaren. Nu klinkt het alsof we vooral een recyclingapparaat neer willen zetten. Maar dat is niet waar. Natuurlijk kan wat vervuild water worden gereinigd maar bij zwaar vervuild water gaat dit niet. Waar de Edi installatie vooral voor is, is het harde water dat u misschien uit uw kraan krijgt omzetten in zacht water. Zacht water is vele malen beter voor uw huis dus u kunt wel nagaan hoe belangrijk het bijvoorbeeld voor een ziekenhuis is om te beschikken over een Edi installatie. Dit omzetten gebeurt met deze installatie en dit is een afkoring voor elektro deïonisatie. Dit wordt ook wel osmose genoemd. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Wacht dan niet langer maar kijk eens op onze website. Wij willen uw Edi installatie graag komen installeren en we zijn er dan ook trots op dat we deze Edi installatie voor u in de aanbieding hebben. U krijgt echt een bijzonder stukje techniek in huis waar u vele jaren mee kunt doen. Wel is het verstandig om zo nu en dan de filters te vervangen. Ook die filters kunt u bij ons bestellen en nabestellen. Vergeet niet om dat zo nu en dan goed te checken voordat de boel verstopt raakt en u verder van huis bent beland. Dan zult u onze hulp weer hard nodig hebben. Uiteraard doen we daar beslist niet moeilijk over maar als u al over uw garantieperiode heen bent dan zijn hier natuurlijk wel kosten aan verbonden. Dat zou erg zonde zijn, vindt u ook niet? Kijk dan ook de Edi installatie zo nu en dan eens goed na op mankementen. Op de website ziet u hoe u dit het beste kunt doen en tevens krijgt u veel informatie over de Edi installatie bijgeleverd.

Hebt u hier meer informatie over nodig? Bel of e-mail ons dan snel!

Wilt u graag weten wat een Edi installatie kost? Dan kunt u ons even opbellen om te informeren naar de prijzen en wat het kost om de Edi installatie te installeren. Zoals in de titel al staat kunt u ons ook een e-mail sturen met daarin al uw prangende vragen. Onze klantenservice doet zijn best om zo spoedig mogelijk bij u terug te komen. Ook als u graag eerst een vrijblijvende offerte wilt hebben dan is dat geen punt. Dit is wellicht iets nieuws voor u dus dan kan het zeker geen kwaad om nog even de kat uit de boom te kijken. Het kan immers een flinke investering voor u en uw bedrijf betekenen. Maar het is het zeker waard, een Edi installatie is eigenlijk onmisbaar voor vele bedrijven. En instellingen. Gaat u maar eens na. Een aantal sectoren hebben we dan ook uitgelicht op onze site en die zijn als volgt:

  • Ziekenhuizen
  • Utiliteiten
  • Industrieën
  • Zwembanden
  • Maar ook voor particulieren kunnen we een Edi installatie komen plaatsen. Zeker handig als u een groot huis hebt of een groot land dat u vaak besproeit. Of misschien hebt u wel een sauna of eigen zwembad in de kelder of de tuin. Ook dan komt een dergelijke installatie vast en zeker als geroepen. We hopen snel van u te horen!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn