Bespaar ruimte via een perscontainer

Als je een kartonnen doos in de prullenbak gooit zonder deze eerst dubbel te vouwen of kapot te scheuren, dan zit je prullenbak meteen vol. Hoewel er dus in principe nog heel veel lege ruimte over is. Dat is natuurlijk met heel veel afval zo. Afval neemt ruimte in beslag en vaak zie je dat het afval ervoor zorgt dat een container binnen een mum van tijd vol is. Tenzij je een perscontainer gebruikt van afvalperscontainer.nl Het punt is natuurlijk dat een gewone container strikt genomen niet vol is wanneer je deze tot de nok toe vult. Je kunt dit feit altijd makkelijk illustreren met een door objecten gevuld glas. Zodra er niets meer bij kan, dan zeg je dat het glas vol is. Vervolgens kun je er echter nog heel veel water bij schenken zonder dat het glas overloop. Dat komt omdat er tussen de objecten nog heel veel ruimte over is. Dit fenomeen kun je verhelpen door alles wat je in een container deponeert is zo compact mogelijk te maken. Nu kun je in principe zelf al het afval gaan fijn persen, maar je kunt beter gewoon een perscontainer huren of kopen via afvalperscontainer. De perscontainer perst alles wat je in de container gooit samen. Dat betekent niet alleen dat de individuele objecten worden fijn geperst, want alles in de container wordt gezamenlijk samengeperst. Daardoor minimaliseer je de ruimte tussen het afval en daardoor kun je veel meer afval in de perscontainer kwijt. Dat is dus een stuk efficiënter, want je hoeft de container daardoor aanzienlijk minder vaak te legen. Dat is uiteindelijk dus ook een stuk beter voor de portemonnee. Als je een container 10 keer moet legen, dan moet je dus ook 10 keer betalen. Maar als je die 10 keer dankzij een perscontainer kunt reduceren tot 1 keer, dan kun je wel nagaan dat het opeens een stuk goedkoper wordt.

Draag ook je steentje bij aan het milieu via de perscontainer

Los van de financiële voordelen, is het ook gewoon beter voor het milieu. Als je al het afval op de wereld samenperst, dan neemt het gewoonweg minder ruimte in beslag. Daardoor krijg je dus minder grote afvalstortplaatsen en dat is beter voor de aarde en ook voor de vele dieren wiens leefgebied daardoor minder wordt bedreigd. Dat soort overwegingen kun je meenemen, maar het belangrijkste voor een onderneming is natuurlijk wel het financiële plaatje en de efficiëntie. Dankzij een perscontainer kun je efficiënter met je afval omgaan en wordt het afvoeren van afval dus ook een stuk goedkoper.

Een goede container bestel je via afvalperscontainer.nl

Mocht je op zoek zijn naar een goede perscontainer voor jouw onderneming, dan ben je bij afvalperscontainer.nl aan het juiste adres. Hier kun je verschillende soorten perscontainers kopen of huren. Je profiteert daarbij uiteraard ook van verschillende voordelen zoals: 

  • Automatische volmelding
  • Minder transporten
  • Minder kosten
  • Eenvoudige bediening
  • Geurloos 
  • Besparing op ruimte

Kortom, het is vrijwel altijd in je eigen voordeel om over te stappen op een perscontainer. Zoals gezegd kun je deze ook huren, dus het is ook niet nodig om direct een volledige container te kopen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn