Wist je dat meubels laten spuiten heel betaalbaar is?

Ben jij al een poosje helemaal uitgekeken op je interieur? Vind je dat het wel een make-over kan gebruiken maar heb je geen geld om allemaal nieuwe meubels te kopen? Dan is meubels laten spuiten misschien iets voor jou, bijvoorbeeld via eurobord.nl. Dit is een professionele meubelspuiterij, die jouw meubels in hun werkplaats van een compleet nieuwe kleur kunnen voorzien. Dit doen ze door ze te spuiten in plaats van te verven, wat een hoop voordelen biedt. Meubels laten spuiten geeft namelijk een super egaal resultaat, waar je met verf doorgaans kwaststreken blijft zien. Het ziet er dus veel mooier en strakker uit. Daarnaast kunnen ze door de meubels te spuiten ook een veel dunnere laag verf aanbrengen. Dit zie je voornamelijk in de hoekjes van het meubel en aan de randen. Daar hoopt normale verf zich vaak op, waardoor je duidelijk ziet dat je het geverfd hebt. Met meubels laten spuiten heb je dat probleem dus niet, want de verflaag is overal even dik. Doordat het gespoten wordt kunnen ze bovendien een andere verfsoort gebruiken dan die jij zelf zou gebruiken als je het lakt. Het is hele speciale verf, die een krasvast oppervlak oplevert. Bedenk je maar eens hoe keukenkastjes normaal worden gevoerd, juist, ook door ze te spuiten. Dit is een veel duurzamere manier van meubels en kastjes verven, want het resultaat blijft veel langer mooi. 

Wat zijn je opties voor meubels laten spuiten?    

Als je bij eurobord aanklopt om je meubels te laten spuiten heb je heel veel verschillende opties. Het eerste waar ze bekend om staan is het spuiten van keukenkastjes. Als je uitgekeken bent op je keuken, maar geen geld hebt voor een nieuwe is het spuiten van je keukenkastjes natuurlijk een slimme manier om een nieuwe look te creëren. Als je je kastjes vervolgens voorziet van nieuwe handgreepjes dan heb je voor een fractie van de prijs een hele nieuwe look. Je meubels laten spuiten is bovendien perfect voor als je een kleur in gedachten hebt die je niet standaard kunt krijgen. Vooral keukens zijn doorgaans verkrijgbaar in enkele standaard kleuren, en als deze je smaak niet zijn dan is het lastig iets origineels te vinden. Je keuken laten spuiten is dan de perfecte oplossing, want zo kun je precies de gewenste kleur krijgen, en heb je bovendien iets wat niemand anders heeft.

Welke meubels kun je allemaal laten spuiten?

Bij eurobord kun je allerlei verschillende meubels laten spuiten, zoals:

  • Eettafels
  • Kasten en dressoirs
  • Rieten stoelen
  • Bedframes
  • Badkamermeubels
  • Plantenbakken

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het materiaal laten spuiten in een nieuwe kleur. Bij eurobord beschikken ze over alle juiste materialen en technieken om elk type meubel in een kleur naar keuze te spuiten. Meubels laten spuiten kan in werkelijk elke gewenste kleur, want ze kunnen deze gewoon voor je mengen. Als je dus een specifieke kleur meubel wilt maar je kunt het in de winkel niet vinden dan ben je bij hen aan het juiste adres. In hun werkplaats voorzien ze het van een nieuwe verflaag, die precies de kleur heeft die je wenst, en bovendien heel slijtvast is. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn