Wilt u met de ING in contact komen?

Vorige week werd ik ineens gebeld door de bank met de vraag of ik mijn nieuwe betaalpas al had geactiveerd. Ik vond dit een gekke vraag want ik had helemaal geen nieuwe betaalpas aangevraagd. Ik heb daarom het gesprek een beetje op afstand gehouden en toen  het eenmaal afgelopen was, heb ik gekeken of ik met de ING contact kon leggen. Ik had namelijk sterk het idee dat ik een oplichter aan de telefoon had. Ik wilde daarom graag zeker weten dat ik echt met de ING contact had gehad en daarom ben ik gaan kijken wat de mogelijkheden waren wanneer ik met de ING in contact wilde komen. Ik wilde er namelijk zeker van zijn dat ik met de juiste personen in contact zou komen want ik had sterk het idee dat iemand mij in het ootje wilde nemen. Daar was ik natuurlijk niet van gediend en daarom heb ik gekeken wat de mogelijkheden waren om met iemand van de ING in contact te komen. Ik heb toen bedacht dat het goed zou zijn om even op het internet te gaan kijken wat de mogelijkheden waren om met de ING in contact te komen. Ik had gedacht dat dat niet zo moeilijk zou zijn omdat je gewoon het nummer van de klantenservice kunt opzoeken en dan kun je al je vragen op deze mensen afvuren. Dat bleek echter niet zo eenvoudig te zijn. Je moet namelijk zorgen dat je met de juiste persoon in contact komt en dat is nog wel even een gedoe. Wanneer je met de ING in contact wilt komen, moet je goed weten waar je moet zijn. Wij hebben daarom ook even goed moeten kijken waar wij goede zaken konden doen. Wij hebben gemerkt dat wanneer wij naar de site van meteencontact.nl zouden gaan, wij daar de meeste kans van slagen zouden hebben. Deze site laat je namelijk weten wat de mogelijkheden zijn wanneer je met de ING in contact wilt komen. Wij hebben de nummers op deze site even goed doorgenomen en wij hebben gemerkt dat wanneer je hier gaat kijken, je snel het nummer kunt vinden waarmee je met de ING in contact kunt komen. Wij zijn daarom blij dat wij deze site gevonden hebben want zonder deze site hadden wij nooit met de ING in contact kunnen komen. Wij hebben gemerkt dat wij hier wel de juiste nummers konden vinden en die nummers konden wij elders niet zo eenvoudig vinden. Vandaar dat wij ook blij zijn dat wij meteencontact.nl gevonden hebben. 

Zo kunt u snel met de ING in contact komen 

Wanneer u ook graag snel met de ING in contact wilt komen, kunt u het beste even naar de site van meteencontact.nl surfen. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag met de ING in contact willen komen zonder dat zij lang hoeven te zoeken naar het juiste nummer. Ik had meteen de juiste persoon aan de lijn en ik heb toen te horen gekregen dat ik op de juiste manier een afperser heb afgewimpeld. 

Met wie wilt u bellen? 

Mocht u ook met een instantie in contact willen treden, dan kunt u:

  • Even naar meteencontact.nl surfen 
  • Bekijken hoe deze mensen u verder kunnen helpen 
  • Het juiste nummer vinden van de instantie die u wilt spreken 

Ik hoop dat u hier ook het juiste nummer kunt vinden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn