Wilt u een medewerkerstevredenheidsonderzoek laten uitvoeren?

Bij ons bedrijf werken wij met een team van ongeveer honderd mensen. Toen ik hier als manager werd aangesteld, was het nog gewoonte om ieder jaar twee keer een gesprek met iedereen te voeren om te horen wat iedereen dacht over het bedrijf, hoe men functioneerde en alles wat dies meer zij. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik dit helemaal niet zag zitten want ik had gelijk door dat het een eeuwigheid zou duren voordat ik iedereen een keer had gesproken, laat staan voordat ik iedereen twee keer aan mijn bureau had gehad. Ik ben daarom gaan kijken hoe wij dit anders konden doen en toen heb ik gezien dat ik ook een  medewerkerstevredenheidsonderzoek kon laten uitvoeren. Dit medewerkerstevredenheidsonderzoek hebben wij ook wel gedaan bij mijn vorige werk en daar waren de resultaten van zo’n medewerkerstevredenheidsonderzoek altijd heel interessant. Het is namelijk zo dat mensen tijdens een persoonlijk gesprek met de manager vaak niet zeggen wat ze echt vinden. Als ze de sfeer binnen het bedrijf namelijk vreselijk vinden, dan zullen ze dat niet snel tegen mij zeggen. Vandaar dat het mij beter leek om een externe partij een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit te laten voeren zodat iedereen anoniem zijn mening kon geven. Uit zo’n medewerkerstevredenheidsonderzoek kun je ook heel veel meer informatie halen en als manager is informatie goud waard. Ik ben daarom gaan kijken wie wij in de arm moesten nemen wanneer wij een medewerkerstevredenheidsonderzoek wilden uitvoeren en ik heb toen gezien dat wij het beste naar de site van Solkie.nl konden gaan. Deze mensen kunnen een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren en ik heb daarom gelijk even contact met deze mensen opgenomen. Ik heb toen een uiterst vriendelijke medewerker aan de lijn gehad die mij heel goed kon vertellen wat de mogelijkheden waren. Dat was fijn om te merken en ik heb hen toen al heel snel ingeschakeld om bij ons een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit te voeren. 

Wilt u een medewerkerstevredenheidsonderzoek laten uitvoeren?

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek levert heel interessante inzichten op

Wanneer je een medewerkerstevredenheidsonderzoek laat uitvoeren, bekijk je niet alleen of de sfeer binnen het bedrijf als goed wordt ervaren, maar achterhaal je ook waar de knelpunten zitten. Daarom is zo’n medewerkerstevredenheidsonderzoek heel fijn omdat je hiermee problemen echt kunt aanpakken. Ik ben daarom ook uitermate te spreken over het feit dat wij een medewerkerstevredenheidsonderzoek hebben laten uitvoeren want wij hebben hierdoor heel goede inzichten in ons bedrijf kunnen krijgen. Mocht u daarom ook een keer een medewerkerstevredenheidsonderzoek willen laten uitvoeren, dan kunt u het beste even naar de site van Solkie.nl surfen. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site Solkie.nl surfen 
  • Bekijken wat men hier allemaal aan mogelijkheden biedt 
  • Een keer contact opnemen met een van de medewerkers van dit bedrijf om te horen hoe zij u van dienst kunnen zijn 

Ik hoop dat u net zo fijn kunt samenwerken met dit bedrijf als dat wij dat doen. Wij merken dat deze mensen ons echt heel goed van dienst kunnen zijn en dat zij er alles aan doen om te zorgen dat wij zoveel mogelijk inzicht in ons bedrijf krijgen.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn