Wilt u een intex zwembad kopen?

Wanneer de zomer voor de deur staat kunt u het best goed voorbereid zijn tegen de hitte. Dit kunt u onder andere doen door een mooi intex zwembad te kopen bij toppy. Let echter wel goed op: wanneer u een intex zwembad gaat kopen komt hier veel meer bij kijken dan slechts het zwembad zelf. Gelukkig helpen de medewerkers van toppy u graag bij het aanschaffen van het juiste intex zwembad. Op de website van toppy is veel informatie te vinden over de intex zwembaden en eventuele accessoires welke u hierbij nodig heeft. Daarnaast biedt toppy natuurlijk ook een ruim assortiment aan zwembaden aan op deze website. Mocht u vragen hebben over één van de producten van toppy, of heeft u advies nodig over welk intex zwembad het beste bij uw wensen past? Aarzel dan niet en neem contact op met de medewerkers van toppy! Zij zijn te bereiken via email, telefoon, whatsapp of via facebook. 

Soorten intex zwembaden van toppy

toppy.nl biedt een ruim assortiment aan intex zwembaden aan op hun website. Al deze zwembaden hebben verschillende eigenschappen wat ervoor zorgt dat het ene intex zwembad wellicht beter bij uw wensen aansluit dan het andere intex zwembad. De typen intex zwembaden welke toppy aanbiedt op de website zijn:

  • Intex Easy Set. De Intex Easy Set is een rond zwembad met opblaasbare rand. Het zwembad bevat geen extra frame en vormt zichzelf naarmate men het bad met water vult. Enkele voordelen van dit type intex zwembad zijn dat dit bad al binnen 10 minuten opgezet kan worden, het bad is 5,5 meter breed en is verder ook goed geschikt voor kinderen. 
  • Intex Metal Frame. Dit type intex zwembad heeft een rechthoekige vorm en is verkrijgbaar in vier verschillende formaten. Het frame van de baden bestaat uit een simpele metalen buizenconstructie. Het duurt ongeveer een half uurtje voor u een intex zwembad van dit type heeft opgezet.
  • Intex Oval Frame. Dit type intex zwembad heeft een ovale vorm. De liner en het frame zijn hetzelfde als die van de Prism Frame. Bij dit type intex zwembad wordt een pomp en diverse accessoires meegeleverd. Verder duurt het ongeveer een uur voor dit zwembad gebruiksklaar is. 
  • Intex Prism Frame. Deze zwembaden zijn zowel rond als rechthoekig, hebben een extra stevige ovale metalen buizenconstructie en een dikke (licht grijze) liner. Het duurt 30 minuten voor u een verfrissend duik kunt nemen in dit zwembad.
  • Intex Ultra Frame. Dit type intex zwembad is overeenkomstig met de Intex Prism Frame, maar heeft aansluitend een extra dikke (donker grijze) liner. 
  • Intex Graphite Panel. Dit zwembad heeft een ‘houtachtige’ afwerking, stevige liner en ovale metalen-buizenconstructie. 

Andere producten van toppy

Naast intex zwembaden kunt u bij toppy natuurlijk ook terecht voor aanvullende producten voor een optimale zwemervaring. Zo kunt u bij toppy ook een pomp bestellen voor uw intex zwembad (zowel een filterpomp als een zandfilterpomp), u kunt producten bestellen welke betrekking hebben op het wateronderhoud van uw zwembad, diverse accessoires (zoals grond- en afdekzeilen tegen vuil) en voor de optimale vakantie ervaring kunt u bij toppy zelfs terecht voor een zoutwatersysteem. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn