Wil jij genieten van de vrijheid die een rijbewijs biedt? Kom lessen bij deze rijschool bij Hoogvliet!

Wil jij genieten van de vrijheid die een rijbewijs? Oftewel ben jij van plan om je rijbewijs te halen en zoek je een rijschool in de buurt van Hoogvliet. Dan ben je bij rijschool Botlek aan het juiste adres. Rijschool Botlek is gevestigd in Spijkenisse, vlakbij Hoogvliet. Met een klantenscore van 9.3 is deze rijschool bij Hoogvliet de beste rijschool in de omgeving.

Wanneer je contact opneemt met Botlek kan je je inschrijven voor een proefles bij deze rijschool bij Hoogvliet. Bij de proefles wordt gekeken naar je vaardigheden en wordt een geschikt lespakket voor jou uitgekozen. Wanneer je er hierna voor kiest om bij deze rijschool bij Hoogvliet is de proefles gratis. Je kan telefonisch contact opnemen maar je kunt je ook via de website autorijschoolbotlek.nl online inschrijven voor een proefles. Ook zijn hier de lesprijzen te vinden. Het is mogelijk om losse lessen te kopen maar je kunt ook kiezen voor een lespakket op maat. Dit wordt onder andere overlegd tijdens de proefles.

Tarieven van de rijlessen 

Om een idee te geven van de prijzen worden nu een aantal opties opgesomd die deze rijschool bij Hoogvliet aanbiedt:

  • 15 rijlessen van 50 minuten exclusief gratis proefles: normaal €540, €510
  • 25 rijlessen van 50 minuten exclusief gratis proefles: normaal €900, nu €850
  • 35 rijlessen van 50 minuten exclusief gratis proefles: normaal €1260, nu €1190

De pakketten zijn exclusief het CBR eindexamen. De prijzen van het eindexamen worden geregeld via het CBR. Een CBR eindexamen is €220 en een herexamen is €190. Wanneer je je eindexamen wilt doen moet je eerst via CBR je theorie examen halen. Voor het nemen van rijlessen is het niet per se nodig om je theorie examen te halen. Het is wel aan te raden om je theorie-examen tijdig te behalen. Soms wordt het theorie-examen onderschat waardoor er op het laatste moment het theorie-examen wordt gedaan. Als je het nu dan niet haalt, kun je ook nog niet afrijden. Zo kan er dus veel vertraging en extra kosten ontstaan, omdat je ook moet blijven doorlessen in de tijd dat je je theorie-examen moet behalen ter voorbereiding van het afrijden. Verder is een losse les van 50 minuten €36 en een losse les van 60 minuten €41

Kwaliteiten rijschool Hoogvliet

Botlek is een bovag gecertificeerde rijschool bij Hoogvliet. Het is dus een betrouwbare rijschool. Ook heb je altijd een vaste instructeur. Dit geeft een vertrouwd en veilig gevoel met als bijkomend voordeel dat je op deze manier lessen op maat krijgt, omdat je instructeur volledig op de hoogte is van jouw voorkeur. Het is belangrijk om een vertrouwde band op te bouwen met je instructeur om zo op een verantwoorde en veilige manier te leren autorijden. Bij deze rijschool bij Hoogvliet word je altijd thuis opgehaald en word je weer naar huis gebracht, mits je natuurlijk in Hoogvliet en omstreken woont. Bij deze rijschool bij Hoogvliet wordt er naar jou geluisterd. Wil jij je rijbewijs zo snel mogelijk halen, of wil je er rustig de tijd voor nemen, alles is mogelijk. Ook wanneer je angstig bent voor het idee van autorijden, wordt hier op een professionele manier mee omgegaan.

Wanneer jij er klaar voor bent om je rijbewijs te gaan halen, twijfel dan niet en neem contact op met deze rijschool bij Hoogvliet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn