Wij zijn fan van Stekelbos caravans!

Vorig jaar is tijdens een grote storm onze caravan met de grond gelijk gemaakt. Dat was een groot drama natuurlijk want wij waren erg aan deze caravan gehecht. Het was weliswaar een oudje, maar wij beleefden er altijd heel veel plezier aan om in deze sleurhut te vertoeven. Eerst meenden wij dat wij niet weer een nieuwe wilden kopen, maar wij kwamen al snel tot de conclusie dat wij dit toch wel graag wilden. Wij zijn daarom gaan kijken waar wij tegenwoordig moesten zijn om een goede deal te kunnen sluiten. Wij hadden namelijk niet een heel ruim budget en dan is het altijd goed om te kijken waar je voordelig geholpen kunt worden. Wij kwamen al snel terecht op de site van stekelbos caravans. Bij stekelbos caravans kun je er zeker van zijn dat je kwaliteit koopt, zo lazen wij op de site van dit bedrijf. Dat was precies wat wij graag wilden lezen en dus hebben wij even gekeken wat de mogelijkheden allemaal waren. Wij zagen dat je bij stekelbos caravans heel veel keus hebt en het leek ons dan ook goed om een keer bij deze mensen langs te gaan. Wij hadden namelijk ons oog laten vallen op een heel mooie stacaravan. Deze sprak ons zeer aan en niet in de laatste plaats vanwege het zeer voordelige prijskaartje dat aan deze caravan hing. Wij konden bijna niet geloven dat je voor zo’n goede prijs zo’n prachtige stacaravan in huis kon halen. Genoeg reden voor ons dus om een keer te komen kijken of wij droomden of dat dit werkelijkheid was. 

Wij kochten een caravan bij stekelbos caravans

Toen wij eenmaal met de mensen van stekelbos caravans in contact waren gekomen om te horen wat zij voor ons konden betekenen, hebben wij meteen laten weten op welke caravan ons oog was gevallen. Zij vertelden ons dat wij altijd welkom waren om deze caravans een keer te komen bekijken want bij stekelbos caravans is iedereen welkom die geïnteresseerd is in een van de aangeboden caravans. Wij hebben daarom meteen de auto gepakt en zijn naar dit bedrijf gereden waar wij hartelijk ontvangen werden. Wij kregen heel veel uitleg van de mensen van stekelbos caravans en dat is ons heel goed bevallen. Wij hebben de knoop dan ook al heel snel doorgehakt en inmiddels zit ik deze recensie te schrijven in onze nieuwe caravan. Wij konden deze voor een heel goede prijs kopen en wij hebben zelfs geld van ons budget over weten te houden. Wat kan een mens zich nog meer wensen? 

Bekijk het aanbod ook een keer

Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een mooie caravan, dan raad ik u aan om een keer naar de site van dit bedrijf te gaan, dat is stekelbos.nl. Hier kunt u:

  • Zien welke mogelijkheden u hier kunt kopen 
  • Bekijken wat de prijzen van alle caravans zijn 
  • De contactgegevens van deze mensen vinden 

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaringen heeft gehad. Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf zaken zijn gaan doen omdat wij kwaliteit voor een lage prijs konden kopen. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn