Waarvoor hang jij slingers op?

Iets te vieren? Dan hang je natuurlijk de slingers op! Maar wat voor soort je ophangt, dat hangt natuurlijk af van wat de feestelijke gelegenheid is en voor wie het feestje is. Iedereen heeft immers een andere smaak en bij verschillende soorten feesten horen ook verschillende soorten versiering. Gelukkig is er zowel op het gebied van slingers als op het gebied van feestartikelen genoeg te kiezen, waardoor je altijd wel geschikte versiering kunt vinden. Helemaal als je ervoor kiest om te shoppen bij Slingershop, zij bieden namelijk heel veel keus op het gebied van versiering!

Het begint met slingers

Het aankleden van iedere feestruimte, begint met het ophangen van de slingers. De rest van de versiering stem je daar op af. Het is dus zaak om eerst eens na te denken over wat voor variant je wat dit betreft graag op wilt hangen. Kies je voor een standaard vlaggenlijn of liever voor een confettislinger, tasselslinger of swirlslinger? Er zijn heel veel verschillende slingervarianten verkrijgbaar, in verschillende kleuren en dessins. En we noemen de vlaggenlijn nu wel standaard, maar ook binnen die categorie valt er genoeg te kiezen. Deze zijn namelijk te krijgen in:

  • effen kleuren of met print
  • multicolor of in slechts één kleur
  • verschillende lengtes

En ook het formaat van de vlaggetjes zelf kan verschillen. Zo lijken deze slingers op het eerste gezicht misschien heel standaard, maar is het door de ruime keus toch zeker mogelijk om een variant te vinden die helemaal bij het feestvarken past. Denk bij jouw keuze bovendien ook aan de feestruimte zelf. Je kunt wel een XXL vlaggenlijn kiezen, maar als de ruimte maar klein is lijkt dit echt te massaal. In een grote zaal passen ze dan wel weer goed. Ook is het voor grote ruimtes handig om te kiezen voor slingers met een lange lengte, van bijvoorbeeld tien meter. Dan hoef je niet allemaal losse exemplaren aan elkaar te verbinden om de hele ruimte te versieren en dat maakt je werk een stuk gemakkelijker!

Letterslingers

Bij Slingershop vind je uiteraard een ruime keus aan de hierboven genoemde soorten slingers. Maar dat niet alleen, zij zijn ook gespecialiseerd in het maken van letterslingers. Hiervan hebben ze standaard exemplaren op voorraad, met teksten die veelvuldig gebruikt worden bij feesten. Maar je kunt bij deze shop ook een persoonlijk exemplaar laten maken. Je kunt daarbij de tekst helemaal zelf samenstellen. Het leuke daarvan is dat je er namen in kunt verwerken of leeftijden. Of je kunt een ander soort tekst verzinnen die precies bij het feestvarken past. Persoonlijke slingers geven een extra bijzonder tintje aan de versiering! Niet alleen de tekst kun je zelf kiezen, je kunt ook kiezen wat voor symbolen tussen de woorden komen te staan – zoals hartjes, sterretjes of smileys. Ook de kleur kun je helemaal zelf kiezen, waarbij je meerdere kleuren kunt combineren binnen één letterslinger. Zo heb je dus heel veel mogelijkheden! Ben je op zoek naar leuke slingers of zoek je bijbehorende feestartikelen? Bij Slingershop ben je altijd aan het juiste adres voor de leukste versiering!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn