Waar kan ik Sluban producten kopen voor mijn zoon?

Vroeger toen ik klein was kochten mijn ouders vaak Lego voor mij en ik was hier dol op. Ik had dozen vol en speelde er vaak mee. Mijn zoon heeft nu ook de leeftijd dat hij met dit soort speelgoed kan spelen, maar ik vind Lego erg duur. Ik zag online dat Sluban een goed alternatief is en kocht speelgoed van dit merk via Het Speelgoedpaleis. Ik heb zelf jarenlang met steentjes van Lego gespeeld en bijna elke verjaardag ontving ik dit als cadeau van mijn ouders. Er was toen veel minder keuze uit verschillende thema’s en Lego was het enigste merk dat dit soort speelgoed aanbood. Mijn ouders vonden dat dit soort speelgoed hielp bij mijn ontwikkeling en dat vind ik ook. Kinderen worden creatief van het spelen met de stenen en ontwikkelen hun ruimtelijk inzicht. Mijn zoontje vind het gelukkig ook erg leuk om met de stenen te spelen, maar de pakketten van het merk Lego vind ik erg duur.  Door de prijs kan ik niet zo vaak een nieuw pakket voor mijn zoontje kopen en dat vind ik erg jammer. Mijn broer gaf een paar maanden geleden een pakket van Sluban voor zijn verjaardag en dit speelgoed is bijna hetzelfde, maar voor een goedkopere prijs. Toen ik een paar weken geleden zocht naar een cadeau voor mijn zoon, besloot ik om ook een pakket van Sluban te kopen.  

Online een winkel gevonden dat Sluban verkoopt

Ik was eerst langsgegaan bij een speelgoedwinkel in de buurt, maar hier verkopen zij niet dit merk, vandaar dat ik online verder zocht. Ik kwam als snel een aantal webwinkels tegen die wel het merk Sluban verkopen. Ik zag dat er veel verschillende leuke pakketten en thema’s van dit merk te koop zijn. Een van de webwinkels die dit merk verkoopt is Het Speelgoedpaleis. Mijn zoontje is dol op vliegtuigen en ik zag dat er verschillende leuke en goedkope pakketten van dit thema te koop zijn. Ik wist zeker dat mijn zoontje dit cadeau leuk zou vinden en de volgende dag zou het cadeautje al binnen zijn. Helaas was er een probleem bij de courier, waardoor het pakketje niet aangekomen was. Ik belde met de klantenservice van Het Speelgoedpaleis en zij hielpen mij erg goed en vriendelijk met mijn probleem. Twee dagen daarna kwam het pakketje wel aan, zodat hij er alsnog mee kon spelen. Ondertussen hielden zij mij op de hoogte van de vorderingen.

Hij speelt vaak met de stenen

Sinds mijn zoon het vliegtuig van Sluban heeft ontvangen, speelt hij er erg vaak mee. Ik vind het erg leuk om te zien, dat hij er zoveel plezier mee heeft, het doet mij terugdenken aan mijn eigen jeugd. De kwaliteit van de stenen is erg goed en ik weet zeker dat ik in de toekomst vaker producten van Sluban bij HetSpeelgoedpaleis.com ga koop. Ik was erg blij met de hulp van dit bedrijf en ik kan ze aan iedereen aanraden.

  • Ze verkopen het merk waar ik naar zocht
  • De volgende dag kwam het pakketje al binnen
  • Zij hielpen mij erg goed met mijn probleem
  • De klantendienst is erg vriendelijk
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn