Vraagt u zich ook af: wat kost een accountant?

Een accountant, een duur woord dat vaak gepaard gaat met hoge kosten… Helaas. Toch is dat niet helemaal waar. Want als u zich ook afvraagt: wat kost nou een accountant? Dan zou u toch nog even iets verder moeten lezen dan uw neus lang is. Het zou nog wel eens kunnen dat u voor aangename verrassingen kan komen te staan! Want een accountant hoeft niet altijd duur te zijn, en kan ook veel voor u betekenen als het gaat om minder zorgen, tijd en dus minder kosten. Wat kost een accountant dan echt? Dat vraagt u zich vast af en daar zullen wij u een antwoord op proberen te geven. Kijkt u ook eens op de site van finovion finovion.nl en neemt u daar contact met ons op over de mogelijkheden. 

Wat kost een accountant nu echt? 

Bij finovion werken ze altijd nauwkeurig en transparant. U weet precies waar u aan toe bent en wat accountant kost. Bij deze partij wordt u altijd begeleid door experts die u helpen met uw cijfertjes en ook op een begrijpelijke manier uitleg kunnen geven over een en ander. Dat is natuurlijk wel zo fijn, zodat u ook weet wat er gebeurt. Maar wat kost een accountant? finovion kan u helpen met verschillende diensten, die u zelf kunt kiezen. Daarmee bepaalt u dus ook zelf uw prijskaartje: 

  • Online boekhouding
  • Salarisadministratie
  • Belastingaangifte
  • Financieel advies
  • Jaarrekening 
  • Managementrapportages

U kunt daarmee zelf kijken waar u behoefte aan hebt en daarbij horend een prijsafspraak maken met onze accountants. Zelfs kunt u op de website al een berekening doen voor een tarief, zodat u al een indicatie krijg waar u aan moet denken. Dat is natuurlijk handig voor wanneer u een gesprek aan gaat. U weet dan al ongeveer het antwoord op de vraag: wat kost een accountant bij finovion. 

Wat heeft finovion mij als ondernemer te bieden? 

Omdat finovion jarenlange ervaring heeft en veel schaalvoordelen heeft met zijn vijftig kantoren! Er is altijd iemand die voor u klaar staat met een bak aan ervaringen. finovion is een innovatief kantoor dat werkt volgens deze tijd. Veel is online en de website is daar goed op ingericht. U kunt zelf de tarieven berekenen op de site als u zich afvraagt: wat kost een accountant? Wij geven u daar snel en graag antwoord op en zorgen ervoor dat het inschakelen van een accountant voor u van toegevoegde waarde is. Ze zoeken het kantoor dat het dichtst bij u in de buurt is. Via de website kunt u dat zelf ook gemakkelijk nakijken. Er is altijd wel een kantoor bij u in de buurt. Ook werken ze vanuit finovion veel online. Daarbij is het een erg modern en eigentijds kantoor en werken ze met abonnementen, waardoor  u een vaste prijs heeft waar u rekening mee kunt houden. Extra afspraken en telefonische consulten vallen daarbuiten. Zo weet u precies wat uw accountant kost en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De mensen van deze partij helpen u graag verder en staan u graag te woord. Zij geven u snel en duidelijk antwoord op de vraag: wat kost een accountant voor mij? 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn