Vind de juiste condoom maat via condoom.nl

Seks is het meest plezierig zonder een condoom. Maar de potentiële consequenties van dat genot zijn alles behalve plezierig. Seksueel overdraagbare aandoeningen liggen op de loer en als je partner geen anticonceptie gebruikt, dan is een ongewenste zwangerschap een mogelijk gevolg van de onbeschermde seks. Je kunt je afvragen of een beetje extra genot reden genoeg is om zulke risico’s te nemen. Zodra je een vaste partner hebt, dan kun je altijd nog zonder condoom seks hebben. Dus als je op dit moment een condoom gebruikt, dan heb je in ieder geval iets om naar uit te kijken en het is wellicht een motief of een relatie serieus te nemen. Hoe het ook zij, je hebt tijdens verschillende fases in je leven een condoom nodig. Maar jouw penis heeft uiteraard een bepaalde afmeting. Zowel qua lengte als qua omtrek/breedte. seks met condoom is dus sowieso al minder plezierig dan seks zonder condoom. Maar seks met een slecht passende condoom is helemaal funest voor het plezier. Dus de juiste condoom maat is van wezenlijk belang. Als jouw penis een gemiddelde maat heeft, dan is er niks aan de hand. je kunt dan gewoon bij de Etos een pakje met Durex condooms halen. Deze zullen altijd passen. Maar als je penis bovengemiddeld lang, dun, dik of klein is, dan heb je niet zoveel aan die gemiddelde afmetingen. Je moet dan een condoom maat zien te vinden die precies aansluit bij jouw penis. Deze vind je echter niet bij Etos. Maar je kunt voor een voorbehoedsmiddel met de juiste condoom maat wel terecht bij condoom.nl. Hier vind je namelijk alle mogelijke soorten condooms. Dus je hebt er condooms voor een: 

  • Kleine penis
  • Lange en dunne penis
  • Lange en dikke penis
  • Gemiddelde maar dunne penis
  • Gemiddelde maar dikke penis

Dit zijn 4 categorieën, maar binnen die categorieën heb je uiteraard opties. Zo heb je verschillende soorten condooms binnen de categorie condoom maat groot. Er is immers een continuüm. Je hebt dan ook een schaal met verschillende afmetingen en binnen de condoom maat “groot” heb je verschillende soorten condooms en zo ook binnen de categorie “klein”. Je hebt binnen elke categorie immers weer een ondergrens en een bovengrens. Dat maakt dat jij altijd de perfecte condoom maat kunt vinden. Soms moet je even een beetje experimenteren om de condoom met de juiste condoom maat te vinden. Maar zodra je de juiste maat vindt, dan merk je dat meteen. Dus hoewel seks met de rubberen bescherming niet per se het aller lekkerste is, kun je het genot wel degelijk beïnvloeden door de juiste condoom maat te selecteren.  

condooms met de juiste condoom maat bestel je bij condoom.nl

Als je op zoek bent naar condooms met de juiste condoom maat, dan ben je bij de website van condoom.nl uiteraard aan het juiste adres. De naam verraadt immers al dat je er terecht kunt voor werkelijk alle soorten van condooms. Dat geldt niet alleen voor wat betreft de maten, maar ook andere dimensies zoals smaakjes of textuur. 

Altijd discrete verzending

Een ander voordeel van online winkelen, is dat je niet in contact komt met winkel medewerkers. Dat is uiteraard wel zo prettig als je condooms bestelt. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn