Verscherp je vaardigheden met Engelse les bij Masterclass English

Je kunt zelf ongetwijfeld wel een redelijk mondje Engels spreken. We komen immers dagelijks in aanraking met deze taal via muziek, films en televisieseries en uiteraard krijgen we in Nederland op de middelbare school ook gewoon Engelse les. Dus de kans dat je echt helemaal geen Engels kunt spreken is vrij klein. Zelfs mensen die hun hele leven in een klein dorp wonen en hun eigen dialect spreken, weten nog wel een paar worden in het Engels te zeggen. Veel verder dan een paar woorden komt het dan niet, maar het is altijd beter dan niks. Als je bijvoorbeeld kijkt naar Spaans of Italiaans, dan is de kans groot dat je woordenschat zo rond de nul zit. Je kunt hooguit hoi en doei zeggen in het Spaans en het maakt dan ook niet uit of je in de stad woont of in een klein dorpje. Maar hoewel de meeste mensen de Engelse taal redelijk goed beheersen, is het niet zo dat men het vloeiend spreekt. Dit is ook lang niet altijd noodzakelijk, maar als je zelf toch graag je vaardigheden wilt verbeteren, dan kun je Engelse les volgen bij Masterclass English. Je begint dan weliswaar bij de basis, maar het idee is dat je uiteindelijk wel een geoefende spreker wordt. Tijdens de Engelse les leer je de taal uiteraard niet alleen spreken. Je moet je ook in schrift goed uit kunnen drukken. Tevens moet je kunnen luisteren en ook lezen is een belangrijke vaardigheid. Het kan ook zo zijn dat je bijvoorbeeld prima Engels spreekt, maar het nooit echt hebt leren schrijven. In dat geval kun je met de Engelse les je schrijfvaardigheden aan scherpen. Tevens kan het zo zijn dat je bijvoorbeeld de woorden wel kent, maar deze met een heel dik accent uitspreekt. Je spreekt dan wel eenvoudig, maar het is door je accent voor de luisteraar lang niet altijd verstaanbaar. Als je bijvoorbeeld naar een Fransman luistert, dan luister je eigenlijk naar een compleet andere variant van het Engels. Zodra je daar aan gewend bent, dan kun je het wel verstaan. Maar het is uiteraard fijner als iedereen die Engels spreekt ook gewoon goed en accentloos Engels spreekt. Als je al een accent gebruikt, dan wil je waarschijnlijk het liefst een brits accent hanteren. Ook dit kun je tijdens de Engelse les leren. Je kunt je eigen Hollandse accent afleren en daar dan een wat verfijnder Brits accent voor in de plaats terugkrijgen. 

Meld je aan voor een Engelse les via masterclassenglish.com

Mocht je op zoek zijn naar een manier om je vaardigheden in het Engels aan te scherpen, dan kun je je via de bovenstaande website aanmelden voor een Engelse les. Je kunt je dan ook voor verschillende cursussen aanmelden zoals: 

  • Algemeen Engels
  • Cambridge Engels
  • Zakelijk Engels

Je kunt het beste kiezen voor een groepscursus, want dan kun je het geleerde direct in de praktijk toepassen met je cursusgenoten. Maar je kunt ook kiezen voor een privé cursus indien je dat liever hebt. 

Kijk voor verdere informatie op de website

Mocht je meer willen weten, dan kun je terecht op de website of gewoon even contact opnemen met een medewerker van Masterclass English.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn