Stap over op elektrisch roken en stop met tabak

Als je al vele jaren tabak rookt, dan zit de verslaving er waarschijnlijk goed in. Een tabak of nicotine verslaving wordt erger naarmate je langer rookt. Dat komt omdat je vaak ook meer begint te roken en je lichaam meer en meer gewend raakt aan de binnenkomende nicotine. Dus op den duur is nicotine voor het lichaam net zo belangrijk of nog belangrijker dan vocht en eten. Daardoor is stoppen met roken ook zo moeilijk, want dat wordt je niet in dank afgenomen door je lichaam. Je komt dan in een strijd terecht tussen lichaam en geest en het lichaam is over de hele linie genomen een stuk sterker dan de gemiddelde geest. Enkel door training en jarenlange meditatie, kun je de impact van de fysieke driften enigszins temperen. Maar dat is het geval onder normale omstandigheden. Een verslaving geeft het lichaam als het ware een flinke energieboost, waardoor het nog sterker wordt. Als je wilt stoppen, dan moet je dus hulpmiddelen inzetten om je te verdedigen tegen die verslaving. Je kunt daarom starten met elektrisch roken. Je kunt bij ea-sigaret.nl een elektrische sigaret kopen en vervolgens beginnen met elektrisch roken. Elektrisch roken is minder ongezond dan het roken van tabak. Helemaal niet roken zou nog beter zijn, maar als je moeite hebt met stoppen, dan is een minder ongezond alternatief een mooie brug om te bewandelen naar een rookloos bestaan. Het voordeel van elektrisch roken is dat je gebruik kunt maken van e liquids met nicotine. Daardoor krijgt je lichaam nog steeds nicotine binnen en zijn de ontwenningsverschijnselen dus een stuk minder. Je houdt het lichaam als het ware in de waan dat er nog steeds gerookt wordt. Om je eigen verslaving nog meer te temperen, kun je kiezen voor e liquids met echte tabakssmaak. Je lichaam vraagt dan wel om nicotine, maar je voelt misschien ook gewoon de drang naar die lekkere tabakssmaak waar je al jaren aan gewend bent. Het is om deze reden dat nicotinepleisters en dergelijke vaak niet heel effectief zijn. Maar door elektrisch te roken, kun je ook tegemoet komen aan de meer psychologische aspecten van de verslaving. Je blijft immers ‘roken’, want je inhaleert en blaast uit. Tevens proef je nog steeds tabak waardoor het verschil tussen tabak roken en geen tabak roken een stuk minder groot wordt. Je valt daardoor niet van het ene op het andere moment in een rookloos bestaan. Door die soepele overgang dankzij elektrisch roken, wordt het stoppen dus ook makkelijker. Mocht je willen overstappen op elektrisch roken, kijk dan snel op de website van ea-sigaret.nl. 

Bestel alles om elektrisch te roken via ea-sigaret.nl

Als je elektrisch wilt gaan roken, dan heb je uiteraard wel de juiste spullen nodig. Deze artikelen kun je allemaal bestellen bij ea-sigaret.nl. Denk aan artikelen als: 

  • E sigaret
  • E liquid
  • Batterijen 
  • Clearomizers

Je kunt, als je nog nooit eerder elektrisch hebt gerookt, ook voor een startpakket kiezen. Hier zit alles in wat je nodig hebt om te beginnen met vapen. 

Bestel de benodigde artikelen online

Je kunt alles online bestellen via de webwinkel. Door de benodigde spullen toe te voegen aan de winkelwagen en je leeftijd te verifiëren, kun je bestellen wat je nodig hebt. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn