Scheve tanden? Ontdek de mogelijkheden bij de orthodontist in Amstelveen

Zodra we de melktanden verruilen voor de tanden waar we het de rest van ons leven mee moeten doen, dan groeien de tanden niet altijd even recht. De stand van de kaak en het gedrag van kinderen (denk aan kinderen die veel duimen), kunnen er voor zorgen dat alles niet mooi recht komt te staan. De kans dat alles meteen vanaf het eerste moment zuiver recht staat is dan ook niet heel groot. Meestal is er in ieder geval wel iets op aan te merken, maar dit betekent niet dat ieder kind per se een beugel nodig heeft. Soms zijn de imperfecties minimaal. Aan de andere kant is het wel goed om zulke imperfecties op jonge leeftijd aan te pakken als alles nog relatief makkelijk bij te sturen is. Ook verzekering technisch is het beter om op jonge leeftijd een beugel te nemen. Als ouder ben jij hier verantwoordelijk voor. Omdat het voor kinderen vergoed wordt, is het dan ook beter om die beugel toch te laten plaatsen door de orthodontist in Amstelveen van Tandartsencentrum Ouder Amstel & Kostverlorenhof. Kinderen zijn immers nog wat minder met het uiterlijk bezig en voor hen zal het op jonge leeftijd misschien (nog) niet zo heel veel uitmaken. Maar het kan best zijn dat ze later graag een mooi recht gebit hadden gehad en dan wordt een beugel misschien al niet meer vergoed. Om deze reden zie je dan ook dat heel veel jonge kinderen een beugel hebben. Zowel kinderen die er echt 1 nodig hebben als kinderen waarbij het om minimale imperfecties gaat, krijgen in de regel een beugel. Daarom hebben de jongvolwassenen van tegenwoordig allemaal en vergelijkbaar beugelgebit. Het kan dus zo zijn dat jij vroeger geen beugel hebt gehad en dus nu nog scheve tanden hebt. Tevens kan het zo zijn dat je tanden later scheef zijn gaan groeien. In dat geval is het voor jou nu misschien nog nodig om een beugel te laten zetten door de orthodontist in Amstelveen. Maar dat is uiteraard niet heel plezierig. Het is toch altijd een beetje raar om als volwassene nog met een beugel rond te lopen. Gelukkig heb je ook een airsmile beugel. Dit is een plastic uitneembaar beugeltje die je niet ziet zitten. Dit is een prima alternatief voor een blokjesbeugel en heeft uiteindelijk hetzelfde resultaat. Wat dat betreft doe je er dan ook goed aan om gewoon te informeren naar de mogelijkheden bij de orthodontist in Amstelveen. Dit geldt dus voor je kinderen, maar ook wanneer je zelf graag je tanden recht zou willen zetten met behulp van de orthodontist in Amstelveen. 

Kijk snel op de website van de orthodontist in Amstelveen

Als je meer wilt weten over je mogelijkheden en opties wanneer je je tanden graag recht wil laten zetten door de orthodontist in Amstelveen, dan kun je in eerste instantie alvast een kijkje nemen op de site van tc-ouderamstel.nl. Je vindt op de site alvast informatie over onderwerpen zoals: 

  • De kosten
  • Vergoeding vanuit de verzekering
  • Blokjesbeugel
  • Airsmile beugel

Maak een afspraak met de orthodontist

Mocht je graag een afspraak willen maken met de orthodontist in Amstelveen, dan kun je direct contact opnemen door te bellen met de receptioniste. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn