Schermreparatie voor het hele gezin

displayverzekering - schermreparatie

Is uw smartphone op de grond gevallen en is de garantie van de fabriek al verlopen? Hebt u niet een verzekering afgesloten bij uw telefoonprovider? En moet u daarom het volledige bedrag betalen voor de schermreparatie? Dan hebt u uzelf aardig in de vingers gesneden. Een schermreparatie kan behoorlijk uiteenlopen qua prijs. Zo kunt u een scherm kopen via het internet of in een winkel en dit zelf proberen. Dan betaalt u alleen voor een nieuw scherm en de daarbij behorende gereedschappen. Maar dit is een lastig karweitje en als u het verkeerd doet dan kan er meer kapot gaan aan de smartphone. Als u het uitbesteed dan komen daar natuurlijk weer kosten overheen. Over het algemeen gaat de schermreparatie u tussen de 50 en de 100 euro kosten. Dat is een flinke aanslag op uw bankrekening. Zorg er daarom voor dat de schermreparatie gratis kan worden gedaan. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. Kijkt u maar eens op onze website: displayverzekering.nl. U betaalt helemaal niets voor de schermreparatie als het display per ongeluk is gesneuveld want deze verzekering betaalt dit in zijn geheel voor u. Het prettige aan dit bedrijf is het feit dat u het niet hoeft op te sturen. Dat is altijd een heel gedoe want u moet eerst een geschikte envelop vinden, de brief afleveren bij een servicepunt en dan een aantal werkdagen wachten.

Dankzij deze schermreparatie verzekering loopt u geen enkel risico meer

U wilt niet lang op een schermreparatie hoeven wachten. Dat is logisch want de smartphone speelt tegenwoordig een belangrijke rol in de samenleving. Daarom bieden we u diverse servicepunten aan zodat er altijd wel een punt bij u in de buurt te vinden is. Bied uw kapotte smartphone ter schermreparatie aan, geniet van een kopje koffie of thee en binnen een halfuur is uw display weer als nieuw. Klinkt u dat als muziek in de oren? Sluit dan een verzekering af! We bieden zowel een verzekering voor particulieren als voor bedrijven. En dit kost u slechts 2 euro per maand. Tel uit uw winst want een abonnement duurt doorgaans 1 of 2 jaar. Dat betekent dat u maximaal 48 euro kwijt bent. De kans dat uw display schade oploopt is enorm, ook al is het maar een klein krasje. Maar dat maakt voor ons niets uit, wij doen er in geen enkel geval moeilijk over en honoreren uw schadeclaim te allen tijde. Dus dat geld hebt u snel terugverdiend! Hebt u in de tussentijd een nieuw abonnement afgesloten bij uw telecomprovider en hebt u een nieuwe smartphone gekregen? Dat maakt voor ons wederom niets uit. Als die smartphone een schermreparatie nodig heeft dan kan dat direct, zonder iets door te hoeven geven. Het enige bedrag dat hier bovenop komt is een eenmalig bedrag van maar 3 euro om de poliskosten op te stellen.

Zoek snel naar een reparatiepunt bij u in de buurt

U kunt via onze website Display Verzekering snel een servicepunt zoeken als u een schermreparatie nodig hebt. Sluit de polis af die u wenst door dit te selecteren op de website:

  • Neem een particuliere polis als u bijvoorbeeld student bent of alleen woont,
  • Sluit direct meerdere polissen af ineen: de familiepolis. Handig als u, uw partner en ook uw kinderen al gebruik maken van smartphone en tablets,
  • En er is de zakelijke polis. Handig voor bedrijven die hun personeel een zakelijk telefoontje geven.

Hebt u nog vragen over onze werkwijze of over de voorwaarden? Bel ons dan even op tijdens kantooruren of stuur een e-mail naar de klantenservice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn