Profielfotograaf

Heb jij al wel eens een foto laten maken door een profielfotograaf? Dit is iets dat steeds meer opkomt en dat is ook niet gek, een goede profielfoto kan echt verschil maken! Waarvoor kun je dit nu allemaal gebruiken? In de eerste plaats kan dit natuurlijk heel goed van pas komen voor je visitekaartje, je fysieke visitekaartje op papier dat je aan zakenrelaties uitdeelt. Natuurlijk hoef je daar geen foto van jezelf op te zetten, maar dit maakt het voor anderen wel gemakkelijker om jou te herkennen en om een indruk van jou te krijgen. Een profielfotograaf kan er voor zorgen dat jij er ook echt goed opstaat en dat jouw visitekaartje ook echt een goede indruk van jou geeft. Dat is natuurlijk van belang, je wilt wel representatief overkomen. Dat maakt dat het belangrijk is dat je niet zomaar voor een willekeurig kiekje kiest, zoals een vakantiefoto, maar dat je echt een goede foto laat maken waar jij professioneel opstaat. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen zich laten fotograferen door een profielfotograaf!

Profielfotograaf voor online activiteiten

Maar het fysieke visitekaartje is natuurlijk niet de belangrijkste reden waarom mensen naar een profielfotograaf gaan, anders hadden ze dat altijd al wel gedaan. Nee, de voornaamste reden dat mensen hier tegenwoordig meer en meer voor kiezen is het internet. Er zijn immers veel verschillende plekken op internet waar wij iets van onszelf laten zien. Sommige zaken zijn uiteraard privé, maar er zitten ook zakelijke pagina’s bij. Zoals de website van je bedrijf, als jij jezelf daar op voor wilt stellen, dan is het natuurlijk wel handig als daar een professionele foto van jou bijstaat, zodat mensen meteen een beeld van jou kunnen krijgen en dan ook meteen een goed beeld. Een profielfotograaf wordt nu ook vaak ingezet voor het maken van profielfoto’s voor social media en dan natuurlijk vooral voor LinkedIn. Steeds vaker verloopt het zoeken van een nieuwe baan of van nieuwe werknemers via dit online kanaal en het is dan belangrijk een goed beeld van elkaar te krijgen. Op je LinkedIn account zet je natuurlijk geen vakantiekiekje, dat ziet er totaal niet professioneel uit. Nee, daar zet je een foto van jezelf op waarop je er professioneel en netjes uitziet. Maar het liefst ook weer niet te stijf, het moet immers ook een indruk geven van wie jij bent. Een goede profielfotograaf weet dit allemaal vast te leggen!

Profiel dagen

Wil jij professionele foto’s laten maken voor:

  • je visitekaartjes
  • je website
  • je LinkedIn account

dan ben je bij profielfotograaf Ineke Schipstra aan het juiste adres! Zij heeft hier ruime ervaring mee en kan er voor zorgen dat jij frisse en spontane afbeeldingen krijgt die toch een professionele en zakelijke uitstraling hebben. Zij biedt bovendien de mogelijkheid tot het extra voordelig laten maken van foto’s tijdens de profiel dagen. Zij plant dan een hele dag voor het maken van profielfoto’s, waardoor ze extra efficiënt kan worden. Zo kan ze extra voordelige tarieven rekenen. Heb jij hier interesse in? Dan wil je natuurlijk wel eerst weten wat voor sfeer deze profielfotograaf in haar werk weet te creëren. Op inekeschipstra.nl kun je haar portfolio bekijken om je zo een beeld te kunnen vormen van de stijl van fotograferen die zij heeft. Je moet je daar immers wel goed bij voelen, dat is wel belangrijk. Maar dit zit waarschijnlijk wel goed, zij heeft al zoveel tevreden klanten gehad die veel succes hebben gehad met hun profielfoto’s dat zij ook voor jou een goed resultaat kan halen. Als je een profielfotograaf zoekt voor professionele profielfoto’s dan is Ineke Schipstra dus een goede en voordelige keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn